Το νέο πρόγραμμα του Music 89,2

Ο Music 89,2 επέστρεψε με το πρόγραμμα της νέας σεζόν και είναι «Ποοολύ Μπροστά»!

Ο πιο ανατρεπτικός ραδιοφωνικός σταθμός είναι για ακόμα μια χρονιά «Ποοολύ Μπροστά» σε όλα του!Ο Music 89,2 επιστρέφει ανανεωμένος και…στολισμένος, αφού φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα απ’ ό,τι τα περιμέναμε! Λογικό, αφού είναι «Ποοολύ μπροστά»!Όταν οι άλλοι τρώνε λουκουμάδες στην παραλία… εμείς τρώμε ήδη μελομακάρονα! Όταν οι άλλοι κρεμάνε τα μαγιό τους στις απλώστρες εμείς τα κρεμάμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όταν οι άλλοι γυρίζουν από διακοπές… εμείς ξεκινάμε διακοπές, Χριστουγεννιάτικες. Γιατί ό,τι ζούμε στον Music τώρα… οι άλλοι θα το ζήσουν μήνες αργότερα.
Και φέτος, λοιπόν, ο Music 89,2 είναι «Ποοολύ Μπροστά» γιατί παίζει πρώτος τα καλύτερα ξένα hits, έχει διαγωνισμούς με huge δώρα, διοργανώνει άχαστα events, φιλοξενεί τα πιο δυνατά dj set από τους κορυφαίους Έλληνες djs και φυσικά γιατί εδώ βρίσκεται η πιο ανατρεπτική ραδιοφωνική παρέα.Δείτε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ της νέας καμπάνιας του Music:

To πρόγραμμα

07:00 – 10:00 | Τα Κουνάβια

Το Πρωινό του Music επιστρέφει, πιο μιζερομίζερο από ποτέ. Μπορεί να ζέχνει από κουναβίλα όμως τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης κι εμείς τα χάλια τους πρέπει να τα αγκαλιάσουμε. Φάνης Λαμπρόπουλος, Ελένη Βουλγαράκη και Δημήτρης Μπουμπουλίνης, είναι η ομάδα που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss