To νέο “τρελό” επεισόδιο από την σειρά The Boys δεν είναι για… όλους – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά κόμικ The Boys συνεχίζει εντυπωσιακά με την τρέχουσα τρίτη σεζόν, η οποία την προσεχή Παρασκευή θα κυκλοφορήσει το επεισόδιο “Herogasm,” που είναι live-action αναπροσαρμογή ενός… οργίου. Σύμφωνα με το κόμικ, αρκετοί υπερήρωες εμπλέκονται σε ερωτικές περιπτύξεις και υπάρχει η φήμη για ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει στην μικρή οθόνη, όπως επιβεβαιώνει και η εικόνα παραπάνω που… προειδοποιεί τους λίγο πιο “ευαίσθητους” θεατές.

Ο Jack Quaid είχε αναφέρει πως για να ταυτιστεί με τον ρόλο του Hughie διάβασε όλα τα κόμικ του The Boys και το συγκεκριμένο ήταν ό,τι πιο εξωφρενικό είχε συναντήσει, σε σημείο που ήθελε άμεσα να μεταφερθεί στην οθόνη. Όταν γύρισαν το επεισόδιο, δήλωσε πως έμειναν απόλυτα πιστοί στο υλικό και ο κόσμος θα “πάθει πλάκα” με αυτά που θα δει.
Όσον αφορά την τρίτη σεζόν υπάρχουν οι νέες προσθήκες των Miles Gaston Villanueva, Sean Patrick Flannery,  Nick Wechsler, Laurie Holden. Ο Villaneuva (Law & Order True Crime: The Menendez Murders) παίζει τον Supersonic, που είναι ο πρώην της Starlight (Erin Moriarty).
O Flannery (The Boondock Saints) υποδύεται τον Gunpowde και ο Wechsler (Revenge) έχει τον ρόλο του Blue Hawk. Οι 3 είναι νέοι χαρακτήρες και δεν υπάρχουν στα κόμικ του The Boys των Garth Ennis και Darick Robertson.
Ο χαρακτήρας της Laurie Holden λέγεται The Crimson Countess. Είναι μέλος της Payback, ενός γκρουπ υπερηρώων παρόμοιο με τυατό της Seven και παρόλο που πολέμησε στον δεύτερο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss