To νέο Scudo θα κατασκευάζεται και στο Luton – FleetNews

Παράλληλα με την παραγωγή στο εργοστάσιο του Hordain στη Γαλλία, το νέο Fiat Professional Scudo, θα κατασκευάζεται πλέον και στις εγκαταστάσεις της Stellantis στο Luton της Αγγλίας, με στόχο να καλυφθεί ταχύτερα η ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση του μοντέλου.
Η μονάδα παραγωγής της Stellantis στο Luton της Αγγλίας, αυξάνει τον αριθμό μοντέλων που κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της, με την προσθήκη και της παραγωγής του νέου Fiat Professional Scudo. Στόχος είναι να υποστηριχθεί η διαθεσιμότητα του μοντέλου, το οποίο ήδη από το λανσάρισμα του την άνοιξη του 2022 παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.

Για πρώτη φορά ένα μοντέλο των Fiat/ Fiat Professional θα κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα Scudo που θα παράγονται στο Luton θα είναι «αριστεροτίμονες» και «δεξιοτίμονες» εκδόσεις, καλύπτοντας το σύνολο των αγορών της Ευρώπης.
Παράλληλα, η παραγωγή του Fiat Professional Scudo θα συνεχιστεί και στη μονάδα παραγωγής της Stellantis στο Hordain της Γαλλίας, η οποία είναι υπεύθυνη και για την κατασκευή της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του μοντέλου, του e-Scudo.
Με έμφαση στην εργονομία και την εκτεταμένη εφαρμογή προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), το νέο Scudo αποτελεί ένα αποδοτικό επαγγελματικό όχημα που προσφέρει επίπεδα άνεσης και ασφάλειας εφάμιλλα των επιβατικών μοντέλων. Στοιχεία όπως η ανεξάρτητα ανάρτηση και στους 4 τροχούς, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και η άνετη θέση οδήγησης, συνδυάζονται με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS). Η έκδοση van είναι διαθέσιμη σε τρία μήκη, 4,6, 5 και 5,3 μέτρα (και αντίστοιχο ωφέλιμο όγκο 4,6, 5 και 6,1 κυβικά μέτρα). Αντίστοιχα το νέο αμιγώς ηλεκτρικό e-Scudo προσφέρει την καλύτερη αυτονομία στην κατηγορία του, με έως και 330χλμ. στον κύκλο WLTP, επίδοση που το καθιστά ιδανικό για τις αστικές και περιαστικές μεταφορές. Με μηδενικές εκπομπές ρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss