To Netflix με τα σινεμά κλειστά θα έχει αρκετές ταινίες που μπορεί να βάλει στο πρόγραμμα της – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Το Netflix έχει πολλά φιλμ που ετοιμάζονται για το 2021, σ’ ένα πρόγραμμα με πολλά μεγάλα ονόματα να καταφτάνουν και δυνατούς τίτλους, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό και βάζει πλώρη για ακόμα περισσότερα.

Έχοντας αποσπάσει δυο καθαρά κινηματογραφικές παραγωγές (οι ταινίες “The Woman in the Window”, “Wish Dragon” για παράδειγμα είναι παραγωγές της 20th Century Fox (πριν ενωθούν με την Disney)) λόγω των συνθηκών και όχι μόνο, το Netflix με τα σινεμά κλειστά θα έχει αρκετές ταινίες που μπορεί να βάλει στο πρόγραμμα της.

Σε συνέντευξη του στο Variety, ο επικεφαλής των Netflix Original Films, Scott Stuber ανέφερε πως με το που βρεθεί ευκαιρία το Netflix δεν θα κάνει πίσω αγοράζοντας και άλλες ταινίες, διαφόρων ειδών.

Ανέφερε πως όποιες ευκαιρίες προκύψουν θα τις εκμεταλλευτούν, ενώ με βάση την προσφορά που είχαν κάνει με τα 200 εκ. δολάρια για την ταινία Godzilla Vs Kong (πριν υιοθετηθεί το μοντέλο της Warner για σινεμά και Hbo Max παράλληλα), θα γίνουν ξανά τέτοιες προτάσεις μελλοντικά.

Τέλος, εκτός των στουντιακών ταινιών μια ειδική ομάδα θα βρεθεί και στο Φεστιβάλ Sundance για να προσπαθήσει να φέρει και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ (όπως πέρσι με το Social Dilemma) στην πλατφόρμα. Γενικά, ο Stuber αναφέρει πως θα υπάρξουν ουκ ολίγες προσθήκες.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss