Το Netflix έκοψε άλλη μια σειρά από την πρώτη σεζόν στην… “συνήθεια που έγινε λατρεία” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά του Netflix Q-Force είναι μια ακόμα που κόπηκε από την πρώτη σεζόν, σε μια… αγαπημένη συνήθεια της πλατφόρμας και αποτελεί μια ακόμα που τελικά δεν πρόλαβε να δώσει πράγματα στο κοινό.

Η υπόθεση είναι η εξής: Ο Στιβ Μέριγουεδερ, ή αλλιώς Πράκτορας Μαίρη, ήταν κάποτε το αγαπημένο παιδί της Υπηρεσίας Πληροφοριών Αμερικής, μέχρι που αποκάλυψε ότι είναι γκέι. Αδυνατώντας να τον απολύσει, η Υπηρεσία τον έστειλε στο Δυτικό Χόλιγουντ, για να χαθεί στην αφάνεια. Αντί γι’ αυτό όμως, εκείνος συγκρότησε μια ομάδα απροσάρμοστων ιδιοφυϊών LGBTQ+. Αφού ένωσε τις δυνάμεις του με την ειδική μηχανικό Ντεμπ, γκουρού των ντραγκ εμφανίσεων και των μεταμφιέσεων Τουίνκ, και τη χάκερ Στατ, δημιούργησαν μαζί την Q-Force.
Ωστόσο, μετά από μια δεκαετία αναμονής για την ανάθεση της πρώτης τους επίσημης αποστολής από την Υπηρεσία, ο Πράκτορας Μαίρη βάζει στόχο να αποδείξει την αξία του στην Υπηρεσία που του γύρισε την πλάτη και αποφασίζει να αυτονομηθεί μαζί με την Q-Force. Αφού βρίσκουν τη δική τους υπόθεση και τη λύνουν με τους δικούς τους όρους, λαμβάνουν την απρόθυμη έγκριση της Υπηρεσίας και αναβαθμίζονται επίσημα σε Ενεργοί Μυστικοί Πράκτορες. Όμως, αυτή η έγκριση συνοδεύεται από μια σημαντική ρήτρα: πρέπει να ανεχτούν ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον στρέιτ Πράκτορα Μπακ.
Τη φωνή τους δάνεισαν στη σειρά οι Sean Hayes, Gary Cole, David Harbour, Patti Harrison, Laurie Metcalf, Matt Rogers, Wanda Sykes και Gabe Liedman. Τη δημιούργια ανέλαβε ο Hay …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss