Το Netflix έκοψε άλλη μια σειρά πριν καλά καλά προλάβουν να την δουν οι θεατές – Cineramen

μπορεί πριν λίγο καιρό να κυκλοφόρησε μια ακόμα ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική με τον τίτλο The Bastard Son & The Devil Himself, αλλά δεν μπορεί να κόψει τις “κακές συνήθειες” του. Έτσι λοιπόν, όπως ανέφερε ο δημιουργός Joe Barton δε θα έχει δεύτερη σεζόν, μιας και επίσημα πλέον κόπηκε.

Η υπόθεση είναι η εξής: Ο 16χρονος Nathan είναι ο νόθος γιός του πιο διαβόητου μάγου του κόσμου. Όλη του τη ζωή βρίσκεται υπο παρακολούθηση για σημάδια που να υποδηλώνουν πως μπορεί να ακολουθήσει το ίδιο καταστροφικό μονοπάτι με τον πατέρα του. Όμως καθώς η ένταση κλιμακώνεται, τα παλιά όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό ξεφτίζουν και ο Nathan θα ανακαλύψει τι είδους άνθρωπος είναι. Μια συναρπαστική young adult σειρά για ένα ταραγμένο παιδί που διαθέτει την ακατάβλητη θέληση για επιβιώσει και αψηφήσει τις πιθανότητες.
Δημιουργός είναι ο Joe Barton, ενώ παίζουν οι Jay Lycurgo, Nadia Parkes, Paul Ready, Isobel Jesper Jones, Karen Connell, Jeska Pike, Kerry Fox, Franc Ashman, Misia Butler, Alice Hewkin, Shereen Martin, κ.α.
[embedded content]

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss