To Netflix ήθελε να κάνει… Marvel το Lord Of The Rings και το Tolkien Estate “τα είδε όλα” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι πλέον η πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών, καθώς το budget είναι της τάξης των 465 εκ. δολαρίων μόνο για την πρώτη σεζόν και έχουμε μια αποκάλυψη στο επεισόδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Όπως έγινε γνωστό, η Amazon έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να πάρει τα δικαιώματα, αλλά ήταν τα λιγότερα από τους ανταγωνιστές της (Netflix, HBO). To ΗΒΟ ήθελε να κάνει κάτι σαν remake της τριλογίας, ενώ το Netflix είχε ένα πιο ρισκαδόρικο project σε στυλ.. Marvel, καθώς θα έκανε πολλαπλές σειρές που θα εστίαζαν σε Gandalf, Aragorn, κλπ. Μάλιστα λεγόταν πως οι σκηνοθέτες των Avengers Infinity War και Endgame), Joe και Anthony Russo θα έκαναν μια σειρά με τον Aragorn σε μια πιο μικρή ηλικία. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
“Η σειρά της Amazon Studios φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους μυθικούς ήρωες της ξακουστής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Το επικό δράμα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του “The Hobbit” και του “The Lord of the Rings” από τον J.R.R. Tolkien, και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή, στην οποία σφυρηλατήθηκαν τρομερές δυνάμεις, βασίλεια άνθιζαν με δόξα και στη συνέχεια διαλύονταν, αταίριαστοι μεταξύ τους ήρωες δοκιμάζονταν, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος villain, που έχει “ξεπεταχτεί” ποτέ από την πένα του Tolkien, απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μία εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα ολόκληρο cast χαρακτήρων, όλοι τους …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss