Το Netflix μετατρέπει το Squid Game σε παιχνίδι ριάλιτι

Πρόσφατα, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την 2η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Squid Game, μία σειράς που βλέπουμε ανθρώπους να ρισκάρουν τη ζωή τους για να έχουν μία ευκαιρία να ξεπληρώσουν τα χρέη τους και να κάνουν μία νέα αρχή. Τώρα, το Netflix βασιζόμενο σε αυτή την ιδέα, μετατρέπει τη σειρά σε παιχνίδι ριάλιτι.

Στο εμπνευσμένο από το αγωνιστικό μέρος του battle-royale franchise παιχνίδι ριάλιτι με την ονομασία Squid Game: The Challenge θα συμμετέχουν 456 παίκτες από όλον τον κόσμο (αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας για μία ευκαιρία να συμμετάσχετε στο παιχνίδι σε αυτή την ιστοσελίδα) και το έπαθλο που σας περιμένει, εφόσον καταφέρετε να φτάσετε στο τέλος, είναι $4,56 εκατομμύρια.
Αν και στο υλικό για τη διαφημιστική προώθηση του παιχνιδιού βλέπουμε να υπάρχουν σκηνές από την τηλεοπτική σειρά, εντούτοις το Netflix δεν έχει ακόμα κάνει γνωστά τα είδη των παιχνιδιών και τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο των παικτών που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι, αν και εικάζουμε ότι το πιθανότερο είναι να συμπεριλαμβάνονται σχεδόν όλα τα παιχνίδια που βλέπουμε στη σειρά και ενδεχομένως και νέα, που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν.   
Στην ανακοίνωση για το νέο παιχνίδι ριάλιτι, ο αντιπρόεδρος του Netflix, Brandon Riegg, επαίνεσε τον δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς Squid Game, Hwang Dong-hyuk και δήλωσε ότι η παγκόσμια επιτυχία της σειράς ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν το Netflix στο να τη μετατρέψει σε παιχνίδι ριάλιτι όπου μπορεί να συμμετάσχει το ίδιο το κοινό.
«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή του (Hwang Dong-hyuk) καθώς …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss