Το OnePlus 10T αποτυγχάνει να επιβιώσει σε μια δοκιμή κάμψης

Σήμερα, η νεότερη συσκευή της OnePlus, η OnePlus 10T, υποβλήθηκε σε ένα από τα κλασικά τεστ αντοχής – ένα τεστ κάμψης. Ο JerryRigEverything, ένας δημοφιλής YouTuber που «βασανίζει» τα smartphones για ψυχαγωγικούς σκοπούς, δημοσίευσε τα αποτελέσματα του πρώτου σε ένα βίντεο. Και δεν φαίνεται όμορφο.

Το OnePlus 10T απέτυχε παταγωδώς στη δοκιμή κάμψης, χτυπώντας ακριβώς κάτω από τη μονάδα κάμερας της συσκευής, η οποία είναι προφανώς ένα δομικό αδύναμο σημείο. Το χειρότερο μέρος – το smartphone χάλασε υπό την πίεση που ασκήθηκε αποκλειστικά από τα γυμνά χέρια του YouTuber. Τα αποτελέσματα καλύφθηκαν για πρώτη φορά από το 9to5 Google σε ένα ειδικό άρθρο.
GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr
Δύο πράγματα αξίζει να αναφέρουμε. Πρώτον, τα περισσότερα smartphone δεν έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να μπορούν να αντέξουν αυτό το είδος πίεσης. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των smartphone τείνουν να διατηρούν τη δομική τους ακεραιότητα αν κάποιος τα λυγίσει με γυμνά χέρια.

Smartphone όπως το Galaxy S22 Ultra και το iPhone 13 Pro πέρασαν εύκολα το ίδιο τεστ κάμψης. Ακόμη και οι αναδιπλούμενες συσκευές που είναι, κατά γενική ομολογία, πολύ πιο ευαίσθητες συσκευές, συνήθως δεν καταστρέφονται εντελώς. Τα αποτελέσματα μιλούν για ένα γενικό πρόβλημα, δηλαδή την κακή ποιότητα κατασκευής.
[embedded content]
[embedded content]

Και αυτό φαίνεται να είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα όταν πρόκειται για τηλέφωνα OnePlus. Το OnePlus 10 Pro είχε παρόμοια μοίρα με αυτή του 10T όταν υποβλήθηκε στην ίδια δοκιμή κάμψης. Το ένα είναι σύμπτωση, το ένα ακόμα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss