Το OnePlus 10T δεν θα διαθέτει ρυθμιστικό ειδοποίησης ή κάμερες με επωνυμία Hasselblad

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι η συσκευή θα συσκευάζει το τελευταίο κορυφαίο chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1 της Qualcomm. Ενώ αναμένουμε να μάθουμε τα πάντα για το OnePlus 10T στην επερχόμενη εκδήλωση, η OnePlus έχει ήδη αρχίσει να μοιράζεται teaser αποκαλύπτοντας μερικές ακόμη λεπτομέρειες για τη συσκευή.

Ο Hope Liu, Chief Designer της OnePlus, μοιράστηκε επίσημα renders του OnePlus 10T σε πρόσφατη συνέντευξη στο The Verge. Τα renders μας δίνουν μια πρώιμη ματιά στη συσκευή, επιβεβαιώνοντας ότι θα ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το OnePlus 10 Pro.

Όπως μπορείτε να δείτε στις συνημμένες εικόνες, το OnePlus 10T διαθέτει ένα τετράγωνο πλαίσιο κάμερας που βρίσκεται στο αριστερό άκρο της συσκευής. Διαθέτει τέσσερις κυκλικές εγκοπές, με τρεις αισθητήρες κάμερας και το τέταρτο με φλας LED. Το OnePlus 10T διαθέτει την επωνυμία στο πίσω μέρος, διακόπτη έντασης στο αριστερό άκρο και κουμπί λειτουργίας στη δεξιά άκρη. Παραδόξως, δεν διαθέτει καμία επωνυμία Hasselblad και ο Liu επιβεβαιώνει ότι αυτό ήταν ένας συμβιβασμός που έπρεπε να κάνει η OnePlus για να προσφέρει τη συσκευή σε μια συγκεκριμένη, πιθανώς πιο προσιτή τιμή.

Ενώ το OnePlus 10T δεν θα διαθέτει κάμερες συντονισμένες από τη Hasselblad, η κύρια κάμερά του θα είναι μόνο ένα μικρό βήμα κάτω από τον αισθητήρα 48MP Sony IMX789 στο μοντέλο Pro. Ο Liu λέει ότι η συσκευή θα διαθέτει έναν αισθητήρα 50MP Sony IMX766, ο οποίος θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss