To OnePlus 10T θέλει να γίνει το value for money κινητό της χρονιάς, με φόρτιση στα 150W

Χωρίς να κυκλοφορήσει πέρσι το OnePlus 9T, η σειρά T της OnePlus επιστρέφει φέτος με το OnePlus 10T.

Πολλές από τις λεπτομέρειες της συσκευής είχαν ήδη διαρρεύσει ενώ η κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για την Ευρώπη στις 25 Αυγούστου, και τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα. Η τιμή OnePlus 10T στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη ξεκινά από τις 629 λίρες (699 ευρώ) για το μοντέλο με 8GB RAM και 128GB ROM, και αυξάνεται στις 729 λίρες (799 ευρώ) για την ανώτερη έκδοση με 16GB RAM και 256GB ROM. Και στα δύο μοντέλα βρίσκουμε το κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snaprdragon 8+ Gen1, κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 4nm και το οποίο υπόσχεται τις καλύτερες επιδόσεις στο Android οικοσύστημα.

Στην εμπρόσθια όψη, το τηλέφωνο διαθέτει OLED οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να προσαρμοστεί δυναμικά μεταξύ 90 και 120Hz. Σε αντίθεση με άλλα smartphones της OnePlus, αυτή τη φορά μιλάμε για μια επίπεδη οθόνη που δεν καμπυλώνει γύρω από τις άκρες του τηλεφώνου. Είναι αναμφισβήτητα μια λιγότερο premium εμφάνιση, όμως κρίνοντας από άλλες παρόμοιες υλοποιήσεις ίσως πολλοί την προτιμήσουν εξαιτίας του καλύτερου κρατήματος της συσκευής.
Μια άλλη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν είναι η απουσία καμερών με την επωνυμία Hasselblad. Πάντω το 10T εξακολουθεί να ενσωματώνει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss