Το Pixel 7 θα φέρει βίντεο selfie 4K, ενώ το Pixel tablet θα στερείται ορισμένων χαρακτηριστικών κάμερας

Δεδομένου του πόσο μεγάλο μέρος της φωτογραφικής ικανότητας της σειράς Pixel καθίσταται δυνατή από την εφαρμογή Google Camera, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι νέες ενημερώσεις στο APK περιλαμβάνουν συχνά στοιχεία για τις επερχόμενες συσκευές Pixel. Το Google Camera 8.5, που κυκλοφόρησε χθες, δεν διαφέρει, καθώς παρουσιάζει κώδικα για τα Pixel 7, Pixel 7 Pro και το επερχόμενο tablet Pixel.

Selfie κάμερα Pixel 7
Καθώς ο κώδικας για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro μόλις αρχίζει να προστίθεται στην Google Camera, δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές που μπορούν να βρεθούν. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η σειρά Pixel 7 φαίνεται να είναι μια ανανέωση των τηλεφώνων του περασμένου έτους και επομένως δεν θα πρέπει να αλλάξει πάρα πολύ στο τμήμα κάμερας.
Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που καταφέραμε να βρούμε και αυτή είναι ότι τόσο το Pixel 7 όσο και το Pixel 7 Pro θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν τον μπροστινό αισθητήρα της κάμερας για εγγραφή βίντεο σε 4K.
Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη σειρά Pixel 6, όπου μόνο το Pixel 6 Pro μπορούσε να τραβήξει βίντεο 4K από την κάμερα selfie. Το Pixel 6 περιορίστηκε στην εγγραφή FHD καθώς χρησιμοποιούσε μια εντελώς διαφορετική κάμερα selfie με μικρότερη ανάλυση — 8MP, έναντι 11,1MP στο Pixel 6 Pro.

Καθώς το Pixe …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss