Το πρώτο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο στη μαρίνα Αγίας Νάπας της Κύπρου

Το κρουαζιερόπλοιο «Rhapsody of the Seas», της εταιρείας Royal Caribbean Cruises, που μετέφερε τρεις χιλιάδες άτομα, επιβάτες και πλήρωμα, έγινε την Τρίτη το πρώτο super cruise ship, που αγκυροβόλησε στη μαρίνα Αγίας Νάπας.

Το πλοίο, που πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, έφτασε από τη Χάϊφα στις έξι το πρωί και αναχώρησε στις τέσσερις το απόγευμα, με προορισμό τη Ρόδο.
Οι εκατοντάδες επιβάτες που αποβιβάστηκαν επισκέφθηκαν τ’ αξιοθέατα και τις παραλίες της Αγίας Νάπας, δίνοντας ζωή στο λιμανάκι της περιοχής.

Η άφιξη του μεγάλου κρουαζιερόπλοιου, που έγινε στην παρουσία του υπουργού Μεταφορών και του υφυπουργού Ναυτιλίας, αποτελεί σταθμό για την περιοχή, που φιλοδοξεί να μπει στον χάρτη του ναυτικού τουρισμού.
Ο στόχος των επενδυτών στη μαρίνα Αγίας Νάπας, είναι να ενταχθεί στα προγράμματα κρουαζιέρας των μεγάλων εταιρειών.

Αυτό, όπως ανέφερε ο διευθυντής της μαρίνας, Κώστας Φυτιρής, θα ανοίξει ένα νέο πεδίο ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, ειδικά κατά τους μήνες του φθινοπώρου και της άνοιξης, όπου η τουριστική κίνηση παρουσιάζει κάμψη. «Ευελπιστούμε ότι η μαρίνα του χρόνου θα είναι στο 100% της επιχειρησιακής της λειτουργίας και θα δούμε με το νέο έτος περισσότερα κρουαζιερόπλοια».

ΠΗΓΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Διαβάστε επίσης:
Επτά χιλιάδες επιβάτες στο πλοίο για Λεμεσό – Πειραιά


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss