Το πρώτο trailer του Black Adam μας συστήνει το γνωστό αντιήρωα της DC

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η ταινία Black Adam σε σκηνοθεσία Jaume Collet-Serra και με πρωταγωνιστή τον Dwayne “The Rock” Johnson, θα κυκλοφορήσει επιτέλους στους κινηματογράφους αυτό το φθινόπωρο.

Το νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, παρουσιάζει τον αντιήρωα της ταινίας καθώς έρχεται για πρώτη φορά στην επιφάνεια στη σύγχρονη εποχή. Το πρώτο trailer του Black Adam παρουσιάζει τον Teth-Adam (Johnson), έναν άνδρα που γεννήθηκε υπόδουλος στη φανταστική χώρα Kahndaq κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν. Αν και ο Teth-Adam πεθαίνει από το χέρι των σκλαβωτών του, επανέρχεται στη ζωή από μια μαγική αστραπή που φαίνεται να καλείται από τον γιο του λίγο πριν αυτός πεθάνει εξαιτίας των αναγκών της τελετουργίας.
Είναι ο θάνατος του γιου του Teth-Adam στο παρελθόν που αλλάζει τα πάντα για τον Black Adam και τον ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσει τις νεοαποκτηθείσες δυνάμεις του για να επιδιώξει ένα είδος δικαιοσύνης τόσο βάναυσης που όσοι βρίσκονται γύρω του να θέλουν να τον περιορίσουν δραστικά.

Ο Black Adam δεν θα είναι όμως μόνο μια ιστορία για τον ίδιο τον Adam και το trailer προϊδεάζει για το πώς μια εκδοχή της Justice Society of America, αποτελούμενη από τους Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo), Cyclone (Quintessa Swindell) και Doctor Fate (Pierce Brosnan), θα ενωθεί για να τον σταματήσει. Η Justice Society of America είναι μι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss