Το “αντίο” της Τατιάνας Στεφανίδου στους τηλεθεατές. Τα σενάρια για το μέλλον της στον ΣΚΑΪ

Ως «μεγάλη γιορτή» χαρακτήρισε την τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ για φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του «Μαζί σου» αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές μιλώντας για την φετινή σεζόν που τη βρήκε να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ από το Open και στην πρωινή ζώνη. Όπως είπε η ίδια τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ευνοϊκά, ωστόσο κατέληξαν ανέλπιστα καλά σε ότι αφορά τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. Η ίδια αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να μένει οριστικά εκτός ΣΚΑΪ, προτρέποντας τους πάντες να μην πουν τίποτα πριν δουν το τέλος.

«Μια πολύ μεγάλη γιορτή είναι αυτή η τελευταία μας εκπομπή αγαπητοί φίλοι. Είναι μια γιορτή γιατί τα καταφέραμε και φέτος. Ήρθαμε εδώ στον ΣΚΑΪ, ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα -κακά τα ψέματα- και όταν λέω δύσκολα εννοώ ότι και οι συνθήκες ήταν δύσκολες και η προσαρμογή και σε ένα στούντιο μακριά από τον ΣΚΑΪ και η ένταξη στο δυναμικό με τις δυσκολίες της… Το θέμα όμως είναι ότι με τη δική σας αγάπη, με το δικό μας πάθος για δουλειά, με το δικό μας πείσμα, με τη δική σας στήριξη, η εκπομπή αυτή κλείνει και αυτή τη σεζόν πρώτη στη ζώνη της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, για άλλη μια φορά, επειδή εσείς το αποφασίσατε, επειδή εσείς μας στηρίξατε, η εκπομπή μας τα κατάφερε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ένα κολοσσιαίο ευχαριστώ -διότι εσείς αποφασίζετε- που για άλλη μια φορά είσαστε κοντά μας, που για άλλη μια φορά μας δώσατε μια σημαντική πρωτιά με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα και που μας δώσατε πολλές πρωτιές και στο δυναμικό κοινό.

Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται… ναι, ξεκινήσαμε δύσκολα, πώς κλείσαμε είναι το θέμα. Μην πεις τίποτα πριν δεις το τέλος! Και το τέλος το αποφασίσατε εσείς! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας γι’ αυτό το φετινό τηλεοπτικό ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου, θέλοντας ίσως να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την πορεία της στο κανάλι του Φαλήρου, παρόλο που μέχρι τώρα τα δημοσιεύματα την ήθελαν οριστικά εκτός του ΣΚΑΪ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου σύμφωνα με όλα όσα έχουν γραφτεί ως τώρα η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι πιθανόν να επιστρέψει ούτε στον ΑΝΤ1 με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιότερα αλλά ούτε και στο Open, ενώ τα σενάρια συζητήσεων με το One είναι στη «σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας» όπως είχε ειπωθεί στο Happy Day. Από την άλλη η έλευση του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ με την καθημερινή του infotainment εκπομπή που θα ξεκινά καθημερινά στις 12 είναι δεδομένο πως εκτοπίζει την ώρα προβολής της εκπομπής «Μαζί σου». Ωστόσο τελευταία δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι τα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου, φανερώνουν πως οι συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ δεν έχουν ολοκληρωθεί και ενδέχεται να παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού. Αναμονή λοιπόν για τις επίσημες ανακοινώσεις και προς το παρόν, καλές διακοπές στην ομάδα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss