To “Breaking Bad” γίνεται ταινία – Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Το “Breaking Bad” αποτέλεσε μία από τις πιο αριστουργηματικές σειρές στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, έχοντας σκιαγραφήσει ‘ηρως, οι διαστάσεις των οποίων συναντούσαν χαρακτηριστικά ή διαστάσεις που θύμιζαν ακόμη και αρχαία ελληνική τραγωδία.

Για τους θαυμαστές του Walter White, που νόμισαν ότι όλα τελείωσαν με το φινάλε της πέμπτης σεζόν τον Σεπτέμβριο του 2013, μια είδηση έρχεται να τα ανατρέψει όλα: Όπως αποκάλυψε το Alburquerque Journal και στη συνέχεια επιβεβαίωσε το Variety, η ταινία με τον προσωρινό τίτλο «Greenbriar» που ξεκινά γυρίσματα σε λίγες ημέρες είναι στην πραγματικότητα από το σύμπαν της σειράς-φαινόμενο και το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του “Breaking Bad’, Βινς Γκίλιγκαν.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής για την υπόθεσή της είναι ότι ακολουθεί «την απόδραση ενός άνδρα που έχει απαχθεί και την αναζήτηση της ελευθερίας του». Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το εάν αν είναι πρίκουελ ή σίκουελ της σειράς ή αν εκτυλίσσεται παράλληλα με τα γεγονότα της, ούτε κατά πόσο θα συμμετέχουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές.

Υπενθυμίζεται ότι τo “Breaking Bad” φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια από το πρώτο του επεισόδιο. Η σειρά-πρίκουέλ του με τίτλο “Better Call Saul»” διανύεει ήδη την τέταρτη σεζόν της.

 

Πηγή:Variety

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss