Το realme GT 5G θα λάβει επίσης 3 χρόνια ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος Android και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας

Ο αντιπρόεδρος της realme, Madhav Sheth στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς του στο YouTube, “AskMadhav” επιβεβαίωσε ότι το realme GT 5G που κυκλοφόρησε πέρυσι με Android 11 με realme UI 2.0 θα λάβει την ίδια μεταχείριση όσον αφορά τις ενημερώσεις.

Η εταιρεία συνήθως προσφέρει 2 χρόνια σημαντικών ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος για τα τηλέφωνα ναυαρχίδα της, αλλά με τη νέα κίνηση, το GT 5G θα λάβει 2 ακόμη χρόνια ενημερώσεων Android και άλλα 3 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας.
Το realme GT 2 5G ήταν ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που έλαβαν Android 12 beta και η εταιρεία κυκλοφόρησε τη σταθερή ενημέρωση Android 12 realme UI 3.0 για το τηλέφωνο τον Δεκέμβριο. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει νέα σχέδια σχετικά με την ενημέρωση Android 13 για τα τηλέφωνά της, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησε την προεπισκόπηση προγραμματιστή Android 13 για το GT 2 Pro.

Για να θυμηθούμε το realme GT κυκλοφόρησε με οθόνη FHD + AMOLED 6,43 ιντσών 120Hz, Snapdragon 888, μαζί με 8GB RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης και τριπλή ρύθμιση κάμερας με κύρια κάμερα 64MP IMX 682 Sony έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP και μία κάμερα macro 2MP. Ακόμα και σήμερα, έναν χρόνο μετά, το realme GT 5G θεωρείται ένα αρκετά δυνατό smartphone και με αυτόν τον τρόπο η realme παρατείνει την διάρκεια ζωής του.
[embedded content]
[embedded content]

Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss