Το Redeem Team είναι το νέο ντοκιμαντερ του Netflix που περιμένουμε να δούμε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Netflix επανήλθε με μια νέα ταινία ντοκιμαντέρ, η οποία έχει τίτλο «The Redeem Team» και είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα, ειδικά για τους fans του μπάσκετ και όχι μόνο βέβαια.

Στις 7 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε για την Redeem Team, την ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Οι συνεχόμενες αποτυχίες της Team USA σε Ινδιανάπολη, Αθήνα και Σαϊτάμα δημιούργησαν την ανάγκη της… εξιλέωσης. Η Redeem Team, όπως ονομάστηκε, έκανε το καθήκον της, κατακτώντας το χρυσό σε διαδοχικές διοργανώσεις, με πρώτη αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008.
Η ιστορία της ομάδας που επέστρεψε στην κορυφή, στο Πεκίνο, θα παρουσιαστεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου από το Netflix. Το ντοκιμαντέρ που είχε ανακοινωθεί εδώ και δύο χρόνια πως θα έχει για συμπαραγωγούς τον Ντουέιν Γουέιντ και τον ΛεΜπρον Τζέιμς θα παρουσιάσει κάθε πτυχή της ιστορίας εκείνης της ομάδας, η οποία είχε για προπονητή τον Μάικ Σιζέφσκι και μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου εκείνης της εποχής.
Δείτε και το σχετικό trailer
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss