To Redmi 8A της Xiaomi έχει μπαταρία 5000mAh, κάμερα 12MP, οθόνη 6,22″ και τιμή περίπου $100

Καταιγισμός νέων smartphone από τη Xiaomi αυτή την εβδομάδα, με το τελευταίο να αποτελεί και το φθηνότερο της σειράς, το Redmi 8A.

Διάδοχος του πολύ επιτυχημένου Redmi 7A, το νέο Redmi διαθέτει βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά τιμή η οποία το κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες προτάσεις με κόστος περίπου στα €120. Με μεγαλύτερη IPS οθόνη στις 6,22 ίντσες, με ανάλυση HD+, το Redmi 8A διαθέτει μπαταρία με την τεράστια χωρητικότητα των 5.000mAh. Μια μάλιστα από τις εκπλήξεις της συσκευής είναι η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W αν και στη συσκευασία η κινεζική εταιρεία περιλαμβάνει φορτιστή 10W, κάτι που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τον προμηθευτούν ξεχωριστά. 

Ο σχεδιασμός του διακρίνεται για τα μικρά περιθώρια στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές, ενώ στην κορυφή πίσω από μια μικρή οπή κρύβεται η selfie κάμερα των 8MP. Αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μοναδικός βιομετρικός τρόπος ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω της αναγνώρισης προσώπου, από τη στιγμή που απουσιάζει κάποιος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων Στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 12MP με F/1.8, κατασκευής Sony (IMX363) με διπλό PD autofocus. Υπάρχει προστασία από πιτσιλιές και από τη βροχή, ενώ συναντάμε ακόμα την κλασσική θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών καθώς και υπέρυθρη θύρα για χειρισμό άλλων συσκευών στο σπίτι. 

Η Xiaomi επιλέγει και γι’αυτό το μοντέλο της κάποιο chipset της Qualcomm και συγκεκριμένα το Snapdragon 439 με 2 ή 3GB RAM ανάλογα με την έκδοση, και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα, το Redmi 8A τρέχει Android 9 Pie, στην επιφάνεια του οποίου βρίσκεται το MIUI 10, το γραφικό περιβάλλον της Xiaomi. Το Redmi 8A θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία στις 30 Σεπτεμβρίου με τιμή περίπου $90 για το μοντέλο με τα 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρο ενώ $7 περισσότερο κοστίζει η έκδοση με τα 3GB RAM.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Insomnia, το Redmi 8A θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ σε ότι αφορά την τιμή του, αυτή θα κυμανθεί στα επίπεδα του προηγούμενου μοντέλου (€119).

Πηγήe
Author:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss