Το Renault Group στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού – FleetNews

Το Renault Group με τις μάρκες του Renault, Dacia, Alpine και Mobilize, δίνουν το παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με τέσσερα εντυπωσιακά περίπτερα, έκτασης άνω των 3.000τ.μ..
Παρουσιάζουν παγκόσμιες πρεμιέρες, τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές τους εξελίξεις, καθώς και τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αποτελούν μέρος του στρατηγικού πλάνου «Renaulution».
Το σλόγκαν της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος είναι το ‘Revolution is on’ και οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize θα είναι εκεί για να αναδείξουν την πρόοδο του στρατηγικού πλάνου Renaulution. Κάθε μάρκα θα παρουσιάσει τουλάχιστον μία παγκόσμια αποκλειστικότητα (σε μορφή πρότυπου ή εκθεσιακού μοντέλου), τη γκάμα των νέων μοντέλων της, καθώς και τις συνεργασίες που περιλαμβάνονται στη νέα της στρατηγική.

Master Van H2-TECH

Η Hyvia, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Renault Group με την αμερικανική εταιρεία Plug, που αφορά στην υδρογονοκίνηση, θα είναι επίσης παρούσα, παρουσιάζοντας τα οχήματα υδρογόνου, μεταξύ αυτών και το Master Van H2-TECH σε έκδοση παραγωγής, καθώς και παραδείγματα του μοναδικού της οικοσυστήματος για το υδρογόνο.
Renault: παρουσιάζει την αναγέννηση ενός θρύλου

Renault 4 show-car

Στο περίπτερο ο Luca de Meo, CEO της Renault και του Renault Group, ο Fabrice Cambolive, COO της Renault, και ο Gilles Vidal, επικεφαλής αντιπρόεδρος  του τμήματος σχεδίασης της Renault, θα αποκαλύψουν σε παγκόσμια πρώτη, μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση του εμβληματικού Renault 4.

Renault 5 TURBO 3E

Εκεί θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά στο κοινό και το νέο οικογενειακό Kangoo E-TECH Electric, τα showcars Renault 5 Turbo 3E και το Hippie Caviar Motel, όπως επίσης και το νέο Megane E-TECH Electric, αλλά και το νέο Austral E-TECH Full Hybrid, πλάι στο Arkana E-TECH Full Hybrid και το πρότυπο Scenic Vision. Οι επισκέπτες, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του νέου Austral E-TECH Full Hybrid.

concept Manifesto

Dacia: αντανακλώντας τις αξίες της μάρκας
Σε ένα περίπτερο που αντανακλά τη φιλοσοφία και τις αξίες που διέπουν τη μάρκα θα παρουσιαστεί ένα νέο Duster σε έκδοση Matte και το πρωτότυπο Manifesto, που εκτίθενται σε παγκόσμια πρώτη.

Dacia Jogger

Παράλληλα, ο κινητήρας HYBRID 140 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Dacia, με το Jogger που θα είναι το πρώτο υβριδικό της Dacia την επόμενη χρονιά. Το υβριδικό σύστημα κίνησης, που έχει ήδη εφαρμοστεί στη γκάμα μοντέλων Renault, είναι μια ακόμη ευκαιρία για τη Dacia να αξιοποιήσει δοκιμασμένη τεχνολογία.
Η ατμόσφαιρα του περιπτέρου της Dacia θα θυμίζει ύπαιθρο, το πράσινο και η τερακότα θα κυριαρχούν και θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, όπως ένας τοίχος αναρρίχησης με μοναδική θέα στη γκάμα των μοντέλων, μια υποβλητική ηχητική εμπειρία ανάμεσα στα βράχια, μια γέφυρα με σχοινιά που παρέχει και αυτή πανοραμική θέα, μια αιώρα, ένα τηλεσκόπιο και ένα τοτέμ που μοιάζουν με δέντρα και μεταδίδουν εικόνες βίντεο. Η όλη κατασκευή του περιπτέρου αντικατοπτρίζει την εικόνα των βασικών αναγκών αναδίδοντας μία cool αίσθηση, ενώ η επιλογή φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών, τονίζει μεταξύ άλλων, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.
Alpine: στο πνεύμα των αγώνων αυτοκινήτου

Alpine A110 R

Η Alpine, με ένα περίπτερο προσανατολισμένο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό του σήμερα αλλά και του αύριο, θα εστιάσει στο DNA της: το σήμερα των αγώνων με τη Formula 1 A522, και τη νέα A110 R που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Alpine Alpenglow

Το αύριο των αγώνων με το πρότυπο Alpenglow, το οποίο ενσωματώνει το όραμα της Alpine σχετικά με τη στρατηγική της για τα προϊόντα αιχμής και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Mobilize: μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση για την αυτοκίνηση
Με εμπνευσμένα workshops, ψυχαγωγικές ψηφιακές εμπειρίες και ενημερωτικές συναντήσεις, η μάρκα Mo …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss