Το ρετρό μοτίβο που επιστρέφει στη μόδα

Το φετινό καλοκαίρι, όμως, φαίνεται πως είναι σίγουρα η χρονιά ενός συγκεκριμένου ρετρό μοτίβο, για αυτό και πρόκειται να επανέλθει στη μόδα.

Τα ζωηρά σχέδια έχουν μια φρεσκάδα που τα κάνουν να δείχνουν σαν καινούρια, κάθε φορά που επιστρέφουν. Φέτος, προτιμήστε τα κομμάτια με μικροσκοπικά μοτίβα, λιγότερο κραυγαλέα και πιο ρομαντικά, που συνδυάζονται ευκολότερα και φοριούνται σε κάθε περίσταση.

Ρετρό μοτίβο

Ρετρό μοτίβο: Ρομαντικές εκδοχές

Oι πιο ρομαντικές εκδοχές του περιλαμβάνουν θηλυκά φορέματα, statement πουκάμισα με όγκο που συνδυάζονται ιδανικά με φούστες και με τζιν.

Πάντως, τα ζωηρά polka dots έχουν μια φρεσκάδα που τα κάνουν να δείχνουν ξανά σαν καινούρια, κάθε φορά που επιστρέφουν, και ας λατρεύτηκαν στα 50s αλλά και στα 80s με τις τάσεις της εποχής.

Ποια να προτιμήσετε

Το φετινό καλοκαίρι, όμως, φαίνεται πως είναι σίγουρα η χρονιά του –αιθέρια πουά φορέματα, μαγιό, αξεσουάρ και παντελόνια πρωταγωνιστούν στις καλοκαιρινές εμφανίσεις και δίνουν στο ντύσιμο ρετρό αέρα.

Φέτος, προτιμήστε τα κομμάτια με μικροσκοπικά πουά -λιγότερο dramatic και πιο ρομαντικά, συνδυάζονται ευκολότερα και φοριούνται σε κάθε περίσταση.

Oι πιο ρομαντικές εκδοχές του περιλαμβάνουν θηλυκά φορέματα, statement πουκάμισα με όγκο που συνδυάζονται ιδανικά με φούστες και με τζιν.

Αν μάλιστα θέλετε ένα ultra ρετρό effect, δέστε ένα πουά μαντήλι στα μαλλιά σας, σαν σταρ παλιάς εποχής και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά.

Δείτε πώς θα το φορέσετε φέτος το καλοκαίρι στο Bovary.gr

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.