Το Samsung Galaxy S11 φημολογείται ότι θα διαθέτει κάμερα 108MP με 5x optical zoom

Μπορεί να είμαστε αρκετούς μήνες μακριά από το ντεμπούτο της νέας σειράς smartphones Galaxy S11 της Samsung ωστόσο πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες.

Πριν από λίγο καιρό, η Samsung ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η παραγωγή ενός αρθρώματος «περισκοπικής» κάμερας που θα υποστηρίζει 5x optical zoom από την θυγατρική της, Samsung Electro-Mechanics (SEM), όπως συμβαίνει στην περίπτωση του P30 Pro της Huawei. Το άρθρωμα έχει πάχος μόλις 5mm (έτσι δεν θα εξέχει υποτίθεται από το πίσω μέρος των συσκευών της εταιρείας).

Η Νοτιοκορεάτικη επίσης εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα και έναν αισθητήρα 108MP για κάμερες κινητών, και η Νοτιοκορεάτικη ιστοσελίδα Thelec ισχυρίζεται ότι η νέα σειρά Galaxy S11 θα διαθέτει μία «περισκοπική» μονάδα στο πίσω μέρος μαζί με έναν αισθητήρα 108MP.

Η Samsung Electro-Mechanics, ενισχύοντας τις φήμες, έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει το «περισκοπικό άρθρωμα» που διαθέτει και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας. Λογικά, αν τελικά η νέα σειρά Galaxy S11 κυκλοφορήσει με τη συγκεκριμένη δυνατότητα, περιμένουμε και τη σειρά Galaxy Note που θα παρουσιαστεί μερικούς μήνες μετά να την διαθέτει επίσης.

GSMArena

Πηγήe
Author:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss