Το Samsung Galaxy S23 φημολογείται ότι θα προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με δορυφόρους

Η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S23 αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2023, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται μόλις δύο μήνες μακριά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά Galaxy S23 μπορεί να είναι εξοπλισμένη με δορυφορική συνδεσιμότητα παρόμοια με αυτή που βλέπουν χρήστες του iPhone 14 αυτή την εποχή στις ΗΠΑ. Η λειτουργία θα επιτρέπει στο Galaxy S23 να μεταδίδει δεδομένα όπως SMS και μικρές εικόνες ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.
Η νοτιοκορεατική εταιρεία θα συνεργαστεί με την Iridium, η οποία θα συμβάλει στην ενεργοποίηση της λειτουργίας με τους 66 δορυφόρους επικοινωνίας χαμηλής τροχιάς που διαθέτει. Το ETNews με έδρα την Κορέα αναφέρει ότι η ανάπτυξη μιας τέτοιας λειτουργίας δεν ήρθε χωρίς εμπόδια. Η μεγαλύτερη τεχνική πρόκληση ήταν να χωρέσει μια σχετική κεραίας στο smartphone η οποία ήταν αρκετά μεγάλη προκειμένου να καταστεί δυνατή η δορυφορική επικοινωνία.
Η Samsung φαίνεται να προσπαθεί να ξεπεράσει την Apple με αυτή την προσθήκη, η οποία με τη σειρά της συνεργάζεται με την Globalstar. Η σειρά iPhone 14 επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου όταν δεν υπάρχει κάλυψη από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi. Η Samsung θέλει να πάει τη σχετική δυνατότητα στο επόμενο επίπεδο επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν και μικρές εικόνες, πιθανότατα για καταστάσεις που δεν αποτελούν έκτακτη ανάγκη.

Τυπικά, η Huawei ήταν αυτή που ξεκίνησε με τη σειρά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss