Το Samsung Galaxy XCover6 Pro δίνει νέα διάσταση στα επαγγελματικά smartphones!

Τα επαγγελματικής κατηγορίας smartphones ανήκουν σε μια ιδιαίτερη οικογένεια, καθώς συνδυάζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να είναι χρηστικά, ανθεκτικά και αποδοτικά σε καθημερινή βάση.

Το καινούργιο Samsung Galaxy XCover6 Pro λοιπόν, προσφέρει έναν υπέροχο συνδυασμό επιδόσεων, ελευθερίας και αντοχής που συναρπάζει.
Θα γίνει εύκολα ο αχώριστος συνεργάτης σου σε καθημερινή βάση, ικανός να ανταπεξέλθει υπό αντίξοες συνθήκες, διευκολύνοντας τη δουλειά σου και βοηθώντας ενεργά να πετύχεις τον στόχο σου ευκολότερα. Παράλληλα, δεν είναι εξοπλισμένο απλώς για να «κάνει τη δουλειά», αλλά έρχεται με τεχνολογίες και πιστοποιήσεις που βρίσκεις σε επιλεγμένα smartphones της αγοράς.
Φτιαγμένο για τις δύσκολες καταστάσεις
Από την πρώτη κιόλας ματιά, το Samsung Galaxy XCover6 Pro κάνει ξεκάθαρο πως δεν φτιάχτηκε για τα εύκολα. Περιμετρικά, είναι επενδυμένο με σκληρό πλαστικό, έχοντας ανάγλυφη πλάτη για καλό κράτημα και διαστάσεις που δεν ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και βολικό μέγεθος ενός σημερινού smartphone.
Η οθόνη του έχει γυαλί τύπου Corning Gorilla Glass Victus+, το ισχυρότερο της γνωστής εταιρείας έως σήμερα, για να προστατεύεται από ραγίσματα, χαρακιές και υγρά. Γενικότερα, το κινητό φέρει πιστοποίηση IP68* που το καθιστά πολύ ανθεκτικό ενάντια σε νερό, χώμα και σκόνη, σε σημείο που μπορεί να βυθιστεί για αρκετά λεπτά χωρίς να επηρεαστεί.

Μπορείς να το χρησιμοποιείς μέσα στη βροχή, αφού πέραν της αντοχής του, η οθόνη διαθέτει αυξημένη ευαισθησία αφής ώστε είτε με βρεγμένα χέρια είτε φορών …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss