To Samsung Internet 17.0 θέτει την Ιδιωτικότητα και την Ασφάλεια στο ε

 Η Samsung Electronics Co., Ltd. κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα το Samsung Internet 17.0, μια νέα αναβάθμιση του προγράμματος περιήγησης της Samsung που εισάγει λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας με επίκεντρο τον χρήστη. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει Smart anti-tracking και πρόσβαση προτεραιότητας HTTPS, που έχει οριστεί ως προεπιλογή, με νέους τρόπους ελέγχου ταυτότητας ιστού. Η συνολική εμπειρία χρήστη έχει, επίσης, βελτιωθεί με νέες δυνατότητες όπως το “drag and drop” και πρόσθετες επιλογές γλώσσας για μετάφραση, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών.

«Με κάθε νέα γενιά του Samsung Internet, έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε μια ανώτερη εμπειρία περιήγησης που δε θέτει ποτέ σε κίνδυνο το απόρρητο ή την ασφάλεια του χρήστη»,  σημείωσε ο Heejin Chung, Επικεφαλής του Ομίλου Web R&D στο Mobile eXperience Business, Samsung Electronics. «Το Samsung Internet 17.0 είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, που μας επέτρεψε να προσφέρουμε την πιο ισχυρή και προστατευμένη εμπειρία περιήγησης στα χέρια των χρηστών Samsung Galaxy».
Προεπιλογή απορρήτου

Το Samsung Internet 17.0 ενισχύει τη λειτουργία Smart anti-tracking με τεχνολογία AI, η οποία είναι πλέον ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Αυτή η δυνατότητα θα βοηθήσει στον αποκλεισμό τρίτων που προσπαθούν να υποκλέψουν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, ενώ οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν ως προεπιλογή μια ασφαλέστερη ρύθμιση HTTPS, όταν πληκτρολογούν μια διεύθυνση URL στο Samsung Internet 17.0.
Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss