To sequel από την ταινία Hitman’s Bodyguard έχει Samuel Jackson, Ryan Reynolds, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Η ταινία Hitman’s Bodyguardγια την οποία σας είχαμε γράψει την άποψη μας έχει sequel, για το οποίο όπως θα δείτε παραπάνω υπάρχει η πρώτη εικόνα και δημιουργείται ένα πολύ καλό cast.

H ταινία θα βγεί στις 20 Αυγούστου 2021. Οι ηθοποιοί Samuel Jackson, Ryan Reynolds, θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, θα έχει πιο μεγάλη συμβολή η Salma Hayek, ενώ έχουν ανακοινωθεί οι Antonio Banderas, Frank Grillo, Morgan Freeman, Richard E. Grant. Η σκηνοθεσία είναι ξανά από τον Patrick Hughes. O Banderas θα έχει τον ρόλο του villain, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω.

Η υπόθεση για την πρώτη είναι η εξής: Ο σπουδαιότερος πράκτορας προστασίας έχει έναν νέο πελάτη: έναν επί πληρωμή εκτελεστή. Οι δυο τους βρίσκονται στην αντίθετα πλευρά της σφαίρας για πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, πρέπει να γίνουν ομάδα και έχουν μονάχα 24 ώρες για να φτάσουν στη Χάγη και να ρίξουν, για τα καλά, έναν δολοφονικό δικτάτορα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss