To sequel για μια από τις καλύτερες τρόμου των τελευταίων χρόνων θα εξελίξει το είδος – Cineramen


Οι ταινίες του είδους έχουν προσφέρει μερικές πολύ δυνατές στιγμές στους θεατές, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και το Don’t Breathe έκανε πολύ θετική εντύπωση, αποτελώντας μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων (όσο κι αν φαίνεται περίεργο για κάποιους, σε αυτό το είδος κατατάσσεται).

Tο Don’t Breathe (το οποίο κόστισε μόλις $10 εκ. και έβγαλε $152), έχει και sequel, το οποίο θα έχει τον σεναριογράφο Rodo Sayagues να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, καθώς ο Fede Alvarez που έκανε την πρώτη ταινία θα έχει την επιμέλεια, με ημερομηνία τις 13 Αυγούστου 2021.

Ο Stephen Lang δήλωσε στο Hollywood Reporter πως το sequel δεν θα είναι μια από τα ίδια. Ανέφερε πως η πρώτη ταινία επεξήγησε τα πάντα και το Dont Breathe 2 θα έχει μεν σχέση με την πρώτη, αλλά θα δώσει κάτι καινούργιο, αναβαθμίζοντας με τον δικό του τρόπο και το είδος.

Η περιγραφή του sequel αναφέρει πως αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας με τον τυφλό βετεράνο να συνεχίζει ήρεμα την ζωή του, μέχρι οι αμαρτίες του παρελθόντος να “ξαναχτυπήσουν”. Παράλληλα ο Stephen Lang ολοκλήρωσε τα γυρίσματα μέσα στην πανδημία με όλα τα μέτρα προστασίας (αυτά γίνονται στο Βελιγράδι) και περιμένουμε περισσότερα.

Η πρώτη ταινία είχε την εξής υπόθεση: Τρεις νεαροί διασκεδάζουν με το να εισβάλουν στα γειτονικά τους σπίτια, μια κι ο Άλεξ έχει κλέψει από τον πατέρα του, υπάλληλο στην εταιρία σεκιούριτι της περιοχής, τους κωδικούς των συναγερμών. Τα κλοπιμαία πωλούνται από τον Μόνι σε εξευτελιστική τιμή, αλλά ο τρίτος της παρέας, η Ρόκι, έχει κουραστεί να παίρνει μεγάλα ρίσκα για χαρτζιλίκι. Έτσι, όταν μαθαίνουν ότι σε ένα σπίτι υπάρχει γερό ρευστό, ετοιμάζονται για τη μεγάλη δουλειά. Αφού πληροφορούνται ότι τα διπλανά σπίτια θα είναι άδεια, και ότι ο στόχος τους είναι ένας βετεράνος του στρατού που έχασε τα πάντα στον πόλεμο, μοιάζει για μια εύκολη δουλειά. Αλλά ο βετεράνος, παρότι και τυφλός, αποδεικνύεται δύσκολος στόχος, και η εύκολη δουλειά καταλήγει σε ένα φονικό παιχνίδι γάτας-ποντικού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss