Το sequel του Avatar δε θα είναι σε καμία περίπτωση… προβλέψιμο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Avatar αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του, ενώ πλέον τα sequel αρχίζουν και είναι έτοιμα. Μάλιστα το ένα εξ΄αυτών (The Way Of The Water) θα προβληθεί φέτος τα Χριστούγεννα.

Ο σκηνοθέτης James Cameron ανέφερε πως οι σύγχρονοι θεατές μισούν να βλέπουν μια “προβλέψιμη” ταινία, ωστόσο είναι σίγουρος πως κάτι τέτοιο δε μπορεί να ειπωθεί για το sequel, καθώς δεν θα μπορέσουν να μαντέψουν την εξέλιξη του.
Πριν από λίγο καιρό μάλιστα στο Empire Magazine ανέφερε πως δεν δέχεται παράπονα για την διάρκεια της ταινίας, από την στιγμή που πολλοί κάθονται και παρακολουθούν σειρές στην τηλεόραση, οι οποίες κρατάνε ακόμα και 8 ώρες.
Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δε θέλω να ακούσω κανέναν να γκρινιάζει για τη διάρκεια της ταινίας, όταν κάθονται μπροστά στην τηλεόραση ακόμα και για 8 ώρες. Είναι σα να βλέπω μπροστά μου να το γράφουν στις κριτικές: “Η αγωνιώδης τρίωρη ταινία…”. Κάντε μου τη χάρη σας παρακαλώ. Έχω δει τα παιδιά μου να παρακολουθούν πέντε ωριαία επεισόδια στη σειρά. Ορίστε ένα καλό κοινωνικό παράδειγμα που πρέπει να δοθεί: είναι εντάξει να σηκωθείτε να πάτε τουαλέτα.”
Παράλληλα αναφέρθηκε και στα trolls που αναφέρουν πως άργησε να κάνει το sequel και κανείς πλέον δεν ενδιαφέται. Όπως δήλωσε, θα πουν αρκετοί πως δε θα θυμούνται τα ονόματα των χαρακτήρων ή τι συνέβη στην ταινία, αλλά όταν την παρακολουθήσουν θα αλλάξουν γνώμη και θα απορροφηθούν σε αυτή.
[ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss