Το σωστό top knot για την παραλία δημιουργείται σε λιγότερο από ένα λεπτό

Με το καλοκαίρι να είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο υδράργυρος να πέφτει σπάνια κάτω από τους 30 βαθμούς, δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε τα μαλλιά μας λιτά. Όπως καταλαβαίνεις προσπαθούμε να αποφύγουμε οτιδήποτε μας ζεσταίνει και πράγματι όταν έχουμε ένα πολύ πλούσιο hair-look να πέφτει στους ώμους μας, αυτό εμποδίζει κυκλοφορία του αέρα στο πρόσωπό μας και το λαιμό και προκαλεί την ανεπιθύμητη εφίδρωση. Κάπως έτσι στεφόμαστε στη γνωστή και super stylish λύση η οποία δεν είναι άλλη από το να έχουμε τα μαλλιά δεμένα μαλλιά ποντάροντας σε όμορφα χτενίσματα που είναι εύκολο να δημιουργηθούν. Πως θα το πετύχουμε αυτό;
Μπαίνοντας στα social media του διάσημου κομμωτή Chris Appleton, τον οποίο εμπιστεύονται πολλά celebrity girls όπως η Kim Kardashian η Jennifer Lopez και η Dua Lipa, μπορούμε να πάρουμε μαθήματα για τα αγαπημένα μας χτενίσματα και έτσι βρήκαμε και πως θα δημιουργήσουμε το τέλειο “top knot”.

Πως θα φτιάξουμε ένα top knot εύκολα και γρήγορα
Για να πετύχει τέλεια αυτόν το χτένισμα, ο διάσημος κομμωτής έχει ένα δικό του κόλπο. Ξεκινά μαζεύοντας τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά που στερεώνει με ένα υφασμάτινο λάστιχο. Στη συνέχεια τακτοποιεί τα μαλλιά εκατέρωθεν της αλογοουράς και δένει το πάνω μέρος με ένα δεύτερο λάστιχο για να σχηματιστεί ένας μικρός κότσος.
Τα υπόλοιπα μαλλιά, που εξακολουθούν να βγαίνουν από όλες τις πλευρές, χωρίζονται σε δύο τμήματα και τυλίγονται γύρω από τον μικρό κότσο για πρόσθετο όγκο. Τέλος, ο Chris Appleton διορθώνει τα πάντα με μια φουρκέτα και τελειώνει χτενίζοντας τα baby braids για να δημιουργήσει ένα επιμελώς ατέλειωτο look.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss