Το Spotify αφαιρεί την επιλογή αγοράς audiobook από το app για το iOS μετά από μία ακόμα… «εμπλοκή» με την Apple

Ένα μήνα μετά το λανσάρισμα, οι χρήστες του Spotify δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν audiobooks μέσω από το app για το iOS. Περιττό να αναφέρουμε ότι για ακόμη μία φορά το Spotify κατηγορεί την Apple για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές.

Η τελευταία ενημέρωση του app του Spotify για τις συσκευές iOS έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη για τους χρήστες όσον αφορά την ενότητα Audiobooks.
Πλέον, η εφαρμογή δεν δείχνει πως μπορούν οι χρήστες να αγοράσουν κάποιο από τα ακουστικά-ηχητικά βιβλία που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της. Αν επιχειρήσετε να αγοράσετε κάποιο ακουστικό ηλεκτρονικό βιβλίο, θα σας υποδεχτεί μία ως επί το πλείστον άδεια ενότητα με το κείμενο «Want to listen? You can’t buy audiobooks in the app. We know, it’s not ideal.». Επί του παρόντος, δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα μπορέσετε, όσοι το επιθυμείτε, να αγοράσετε audiobooks από τον μεγάλο κατάλογο της εταιρείας μετά την εξαγορά της εταιρείας Findaway έναντι $123 εκατομμυρίων τον περασμένο Ιούνιο.
Η ενημέρωση έφτασε στα κινητά των χρηστών λίγο μετά τη δημοσίευση μίας δήλωσης του Spotify την περασμένη Τρίτη, στην οποία η υπηρεσία music streaming κατηγόρησε την Apple ότι με τους κανόνες για τις εφαρμογές αγοράς ακουστικών βιβλίων «καταπνίγει τον ανταγωνισμό». Να αναφέρουμε ότι και η Apple πουλά μεμονωμένα ακουστικά βιβλία μέσω της δικής της εφαρμογής Apple Books, τα οποία μπορούν να αγοραστούν εντός εφαρμογής.
Όταν διατέθηκε τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss