To Thessaloniki Pride συγκεντρώνει υλικό μετά τα ομοφοβικά περιστατικά στην πορεία

 Πρόσκληση απευθύνει το Thessaloniki Pride με στόχο τη συγκέντρωση υλικού σχετικά με την ομάδα νεαρών που καταφέρθηκε κατά της πορείας υπερηφάνειας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη.

Σύμφωνα με τη διοργάνωση του φεστιβάλ, “για δεύτερη φορά ομάδα νεαρών (με εμφανή καθοδήγηση πυρηνάρχες που έμειναν εκτός φυλακής) καταφέρθηκε κατά του πλήθους της πορείας υπερηφάνειας (με πρωτοφανή άγνοια κινδύνου).”
Το Thessaloniki Pride κατέθεσε μηνύσεις, επιδιώκοντας να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια.
“Στην παρούσα φάση συγκεντρώνουμε υλικό (κυρίως βίντεο, αλλά και φωτογραφίες), συμπληρωματικά με αυτό που ήδη έχουμε, όπου να καταγράφονται με σαφήνεια όλα τα ποινικά παραπτώματα. Παρακαλούμε στείλτε μας στο contact@thessalonikipride.com ό,τι υλικό έχετε ή εντοπίσατε και κοινοποιήστε το παρόν σε άτομα που πιθανά έχουν τέτοιο υλικό, ώστε να δείξουμε στους παραβάτες ότι η αλληλεγγύη νικάει το μίσος”.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ: όπως πιθανά γνωρίζετε μετά από 10 χρόνια Thessaloniki Pride παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ομάδα νεαρών (με εμφανή καθοδήγηση πυρηνάρχες που έμειναν εκτός φυλακής) που καταφέρθηκε κατά του πλήθους της πορείας υπερηφάνειας (με πρωτοφανή άγνοια κινδύνου). Ως οφείλαμε, καταθέσαμε μηνύσεις και οι αρχές είναι πολύ αισιόδοξες (καθώς γνωρίζουν τα άτομα, τη γειτονιά και το σχολείο τους) πως η υπόθεση θα φτάσει στο δικαστήριο. Στην παρούσα φάση συγκεντρώνουμε υλικό (κυρίως βίντεο, αλλά και φωτογραφίες), συμπληρωματικά με αυτό που ήδη έχουμε, όπου να καταγράφονται με σαφήνεια όλα τα ποινικά παραπτώματα. Παρακαλούμε στείλτε μας στοcontact@thessalonikipride.com ό,τι υλικό έχετε ή εντοπίσατε και κοινοποιήστε το παρόν σε άτομα που πιθανά έχο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss