Το TikTok ενεργοποιεί για όλους τη λειτουργία “dislike” στα σχόλια

Τώρα έχετε έναν τρόπο να δείξετε την αποδοκιμασία σας για κάποιο ή κάποια σχόλια σε βίντεο τουTikTok.

Μετά από την ολοκλήρωση δοκιμών που ξεκίνησαν την άνοιξη, το TikTok ξεκίνησε την παγκόσμια διάθεση ενός κουμπιού “dislike” για τα σχόλια. Όπως συμβαίνει και με άλλα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί thumbs down για να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας ή να αναιρέσετε την ενέργεια αν το ξανασκεφτείτε.
Η εταιρεία χαρακτηρίζει τη λειτουργία ως έναν ακόμη τρόπο για να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με “άσχετα ή ακατάλληλα” σχόλια. Ιδανικά, ένα σχόλιο με πολλά dislikes θα ενημερώσει το TikTok για ρητορική μίσους, spam ή τρολάρισμα που διαφορετικά μπορούσε να του διαφύγει. Αυτό, με τη σειρά του, θα μπορούσε να προωθήσει μια υγιέστερη ενότητα σχολίων, πάντα στη θεωρία.

Αν αναρωτιέστε: ναι, το TikTok γνωρίζει την πιθανότητα κατάχρησης της νέας λειτουργίας. Όπως και το YouTube, το TikTok δεν θα εμφανίζει τον αριθμό των dislikes που έχει συγκεντρώσει ένα σχόλιο. Ένας μεγάλος όγκος χρηστών μπορεί να έχει λιγότερα κίνητρα για να υποβαθμίσει τα σχόλια με τα οποία διαφωνεί. Πάντως το TikTok δεν αναφέρει μέχρι στιγμής αν θα προχωρήσει σε ενέργειες σε περίπτωση που υπάρξει κατάχρηση της λειτουργίας από κάποιο μέλος του.
Αυτό δεν είναι το μόνο εργαλείο συντονισμού που διαθέτει το TikTok και οι συντονισμένες ενέργειες (χρηστών και ομάδας διαχείρισης) θα μπορούσαν να βοηθήσουν την εταιρεία να ελέγξει τα τμήματα σχολίων που πολύ συχνά δημιουργούν…θέματα. Με αυτό κατά νου, δεν είναι σαφές πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι το κουμπί dislike, δεδομένων των προκλήσεων του TikTok όσον αφορά την επιβολή των πολιτικών το αφού για παράδειγμα εξακολο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss