To trailer από την ταινία Halloween Ends προετοιμάζει για το τέλος εποχής – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Halloween Kills, για την οποία σας γράψαμε την άποψη μας, αποτελεί την προτελευταία για το franchise με το επερχόμενο Halloween Ends να το ολοκληρώνει μετά από 44 χρόνια. Ακολουθεί ένα ακόμα trailer με την ταινία να βγαίνει τον Οκτώβριο.
[embedded content]
[embedded content]
O John Carpenter ανέφερε πως η συγκεκριμένη ταινία θα έχει ένα διαφορετικό στυλ από τις δυο προηγούμενες, χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω, ενώ εκθείασε και τον σκηνοθέτη David Gordon Green.
Πριν από λίγο καιρό, η Jamie Lee Curtis δήλωσε πως είναι δύσκολο για αυτή να αποχαιρετίσει τον συγκεκριμένο ρόλο, ενώ ανέφερε στο PEOPLE πως δεν περίμενε πως πριν από 5 χρόνια θα γύριζε άλλη ταινία Halloween και να που τώρα έκανε άλλες 3. Η τελευταία ταινία θα είναι βαθιά συναισθηματική και οι θεατές θα την λατρέψουν συμπλήρωσε. Παράλληλα ο Nick Castle, που υποδύθηκε στην original ταινία τον Michael Myers αναφέρθηκε στο Steel City Con στο φινάλε του franchise και στο ότι το σενάριο είναι πολύ καλό και η ιστορία θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, όπως και το φινάλε.
H προηγούμενη ταινία έφερε πίσω την Laurie Strode για μια ακόμη αναμέτρηση με τον μασκοφόρο δολοφόνο Michael Myers. Όταν ο Michael καταφέρνει να ελευθερωθεί από την παγίδα της Laurie, το τελετουργικό αιματοκύλισμα συνεχίζεται. Καθώς η Laurie παλεύει με τον πόνο της και προετοιμάζει την άμυνα της, εμπνέει όλους στο Haddonfield να σηκώσουν ανάστημα απέναντι σε αυτό το ασταμάτητο τέρας. Οι γυναίκες του Strode ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους επιζώντες από το πρώτο ξέσπασμα του Michael, που αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν όχλο εκδικητών που ξεκινά να καταδιώκει τον Michael, με σκοπό να δώσει ένα οριστικό τέλος.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss