Το Twitter απαγορεύει τη δημοσίευση handles και links προς το Facebook, το Instagram, το Mastodon και άλλες ιστοσελίδες

Ενώ οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούσαν το συναρπαστικό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το Twitter αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση βόμβα και να απαγορεύσει τη δημοσίευση συνδέσμων που “προωθούν” άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει προς το παρόν το Facebook, το Instagram, το Mastodon, το Truth Social, το Tribel, το Nostr και το Post. Επιπλέον το Twitter απαγορεύει τις υπηρεσίες link-in-bio όπως το Linktree και το Lnk.Bio, οι οποίες χρησιμοποιούνται συνήθως τόσο από δημιουργούς όσο και από επιχειρήσεις. Ουσιαστικά, δεν μπορείτε να δημοσιεύετε σε ένα tweet συνδέσμους προς άλλα προφίλ που έχετε σε διαφορετικά social media ή ακόμη και να πληκτρολογείτε το ψευδώνυμό σας σε ένα tweet.
Η εταιρεία που ανήκει στον Elon Musk όπως αναφέρει «δεν επιτρέπει πλέον την ελεύθερη προώθηση ορισμένων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης» στο Twitter. Παράλληλα η εταιρεία δήλωσε ότι καταργεί όλους τους λογαριασμούς που «δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με σκοπό την προώθηση άλλων κοινωνικών δικτύων». Σχεδιάζει επίσης να αφαιρέσει συνδέσμους προς περιεχόμενο από τις προαναφερθείσες κοινωνικές πλατφόρμες, κάτι που ήδη ισχύει για συνδέσμους που αφορούν το Mastedon.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους χρήστες μας μπορεί να είναι ενεργοί σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο από τώρα και στο εξής, το Twitter δεν θα επιτρέπει πλέον την ελεύθερη προώθηση συγκεκριμένων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter», αναφέρει η εταιρεία.
Συγκεκριμένα, το Twitter θα σας ζητήσει να διαγράψετε τα tweets σας εάν σ’ αυτά αναφέρετε handles προς άλλα social media και οι πολλαπλές παραβιάσεις αυτής της πολιτικής θα έχουν ως αποτέλεσμα το προσωρινό κλείδωμα του λογαριασμού σας. Η εται …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss