Το Twitter αποκλείει και πάλι το λογαριασμό του Kanye West μετά από νέα δημοσίευση αντισημιτικών μηνυμάτων

Ο Kanye West, γνωστός πλέον νόμιμα ως Ye, αποκλείστηκε ξανά από το Twitter λίγο μετά την ανάρτηση μιας εικόνας με μια σβάστικα μέσα στο αστέρι του Δαβίδ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό αργά την Πέμπτη, σημειώνοντας ότι ο Ye «παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας κατά της υποκίνησης στη βία».
Η αναστολή του Twitter έρχεται σχεδόν δύο μήνες αφότου το Twitter απέκλεισε τον Ye  μετά από μια αντισημιτική ανάρτηση. Το Instagram περιόρισε επίσης την πρόσβαση στον λογαριασμό του Ye τον Οκτώβριο, αφού δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης που έδειχνε ένα μήνυμα κειμένου μεταξύ του ίδιου και του ράπερ Sean “Diddy” Combs, κατηγορώντας τον Diddy ότι ελέγχεται από Εβραίους.
Ενώ ο λογαριασμός του Ye ήταν από τους πρώτους που ο Musk ενεργοποίησε ξανά από την ημέρα που εξαγόρασε το Twitter, η τελευταία του αναστολή φαίνεται να είναι μόνιμη.  «Έβαλα τα δυνατά μου», αναφέρει ο  Musk. «Παρ’ όλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας κατά της υποκίνησης σε βία. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί». Σε παλιότερες δηλώσεις του, ο Musk είχε φερθεί κατά της προηγούμενης διοίκησης του Twitter ως μία που δεν υποστηρίζει την ελευθερία λόγου μέσα στην πλατφόρμα, ενώ μετά την απόφασή του να προσφέρει “γενική αμνηστία” σε λογαριασμούς που είχαν ανασταλεί, είχε διευκρινήσει ότι ο αποκλεισμός ενός λογαριασμού θα ίσχυε στην περίπτωση που αυτός προχωρούσε σε ενέργεια αντίθετη με τους νόμους.

Ο Ye δημοσίευσε επίσης μια μη κολακευτική φωτογραφία του Elon Musk λίγο πριν από την αναστολή του, αναγκάζοντας τον Musk να διευκρινίσει ότι «ο λογαριασμός του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss