Το Twitter σχεδιάζει να χρεώνει 20 δολάρια ανά μήνα για το verification κάθε λογαριασμού

Ως νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ο Elon Musk έδωσε στους υπαλλήλους του το πρώτο τελεσίγραφο: είτε θα τηρήσουν την προθεσμία για την παρουσίαση της λειτουργίας επί πληρωμής επαλήθευσης ενός λογαριασμού, είτε….θα απολυθούν.

Η οδηγία που έχει η ομάδα του Twitter είναι να αλλάξει το Twitter Blue -την προαιρετική συνδρομητική υπηρεσία που ξεκλειδώνει πρόσθετες λειτουργίες με μηνιαίο κόστος $4,99- σε μια πιο ακριβή συνδρομή που θα επαληθεύει επίσης τους χρήστες, σύμφωνα με το The Verge αλλά και άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Το Twitter σχεδιάζει προς το παρόν να χρεώνει 19,99 δολάρια για τη νέα συνδρομή Twitter Blue ενώ σύμφωνα με το τρέχον σχέδιο, όσοι έχουν ήδη επαληθεύσει το λογαριασμό τους έχοντας το γνωστό μπλε εικονίδιο δίπλα στο username του λογαριασμό τους, θα έχουν 90 ημέρες για να γίνουν συνδρομητές ή απλά θα το χάσουν. Οι εργαζόμενοι που εργάζονται στο project ενημερώθηκαν την Κυριακή ότι πρέπει να τηρήσουν την προθεσμία της 7ης Νοεμβρίου για την έναρξη της λειτουργίας, αλλιώς θα απολυθούν.
Ο Musk ήταν ξεκάθαρος τους μήνες που προηγήθηκαν της εξαγοράς ότι ήθελε να ανανεώσει τον τρόπο με τον οποίο το Twitter επαληθεύει τους λογαριασμούς και χειρίζεται τα bots. Την Κυριακή, έγραψε στο Twitter ότι «ολόκληρη η διαδικασία επαλήθευσης ενός λογαριασμού ανανεώνεται αυτή τη στιγμή». Ο Casey Newton του Platformer ανέφερε πρώτος ότι το Twitter εξέταζε το ενδεχόμενο να χρεώνει για την επαλήθευση ενώ το Twitter δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε οποιοδήποτε σχόλιο. 

Παρόλο που είναι μόλις τρεις ημέρες “επικεφαλής του Twitter”, ο Musk …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss