Tο Twitter ξεκινά να διαθέτει τη λειτουργία επεξεργασίας tweets, μόνο όμως για συνδρομητές

Το Twitter δίνει επιτέλους τη δυνατότητα επεξεργασίας tweets στους συνδρομητές του Twitter Blue στον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με ένα tweet της εταιρείας, η λειτουργία θα διατεθεί στους συνδρομητές στις ΗΠΑ “σύντομα” χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για την Ευρώπη ενώ όπως φαίνεται αυτή δεν θα διατεθεί ευρέως και για όσους δεν είναι συνδρομητές.
Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα παράδειγμα για το πώς θα έμοιαζαν τα επεξεργασμένα tweets, όταν η εταιρεία δημιούργησε ένα δικό της tweet. Με βάση το παράδειγμα, το tweet θα εμφανίζεται κανονικά, αλλά θα υπάρχει ένα εικονίδιο μολυβιού δίπλα στην ημερομηνία, μαζί με σχετικό κείμενο που θα ενημερώνει τους χρήστες για την τελευταία φορά που το tweet επεξεργάστηκε.
Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο εμφανίζεται μια σελίδα με το επεξεργασμένο tweet, καθώς και το ιστορικό των επεξεργασιών. Το άτομο που έκανε το tweet θα έχει στη διάθεσή του έως και 30 λεπτά για να κάνει αλλαγές ενώ θα μπορεί να επεξεργαστεί το tweet του μόνο πέντε φορές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η λειτουργία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ακόμα σε δοκιμαστική φάση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την εντοπίσουν στην ενότητα Labs του Twitter Blue, της συνδρομητικής υπηρεσίας του Twitter που κοστίζει 4,99 δολάρια το μήνα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με βάση τις πρώτες αναφορές, είναι εφικτή η επε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss