Το Twitter ζητά από ορισμένους απολυμένους εργαζομένους να επιστρέψουν στην εταιρεία!

Μόλις λίγες ημέρες αφότου το Twitter αποφάσισε να απολύσει το μισό εργατικό δυναμικό του, ζητάει από ορισμένους υπαλλήλους του να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο επικαλείται δύο διαφορετικές πηγές εντός της εταιρείας, η διαχείριση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είτε ορισμένοι υπάλληλοι απολύθηκαν κατά λάθος ή ότι απολύθηκαν χωρίς να γίνει αντιληπτή πόσο σημαντική ήταν η συνεισφορά τους ή η εμπειρία και το ταλέντο τους για την ανάπτυξη όλων των χαρακτηριστικών που επιθυμεί να φέρει ο Elon Musk στην πλατφόρμα.
Ο Casey Newton από το Platformer News ήταν ο πρώτος που ανέφερε τα σχέδια της εταιρείας, αναρτώντας στιγμιότυπα με μηνύματα από ένα από τα κανάλια της στο Slack, την εσωτερική πλατφόρμα επικοινωνίας των υπαλλήλων της. Σε μία ανάρτηση, γίνεται γνωστό ότι η εταιρεία έχει μεγάλη ανάγκη από Android ή iOS developers.

Η απόφαση να επανέλθουν ορισμένοι από τους υπαλλήλους που απολύθηκαν έρχεται μετά από ένα χαοτικό Σαββατοκύριακο για το Twitter.
Η εταιρεία ξεκίνησε την Παρασκευή με την απόλυση περίπου 3.800 υπαλλήλων της, μία κίνηση που έφερε τα πάνω κάτω ή ακόμα και διέλυσε ολόκληρες ομάδες σε όλη την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ήταν υπεύθυνες για την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών προσβασιμότητας. Το Σάββατο, η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση του νέου συνδρομητικού της συστήματος επαλήθευσης. Μία ημέρα αργότερα, η εταιρεία φέρεται να πήρε την απόφαση να καθυστερήσει την κυκλοφορία αυτού του χαρακτηριστικού μέχρι μετά τις ενδιάμεσες εκλογές των Ηνωμένες Πολιτειών της Αμερικής, 2022.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss