To value for money concealer που πωλείται κάθε 6 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το concealer είναι ένα από τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς του νεσεσέρ μας. Εκτός από τ’ ότι κρύβει τα σημάδια της κούρασης, αυτό το beauty item έχει τη δύναμη να καλύψει μικρές ατέλειες, κηλίδες και σπυράκια που ενδεχομένως υπάρχουν στο πρόσωπό μας. Και μπορεί να υπάρχουν άπειρες επιλογές εκεί έξω για εμάς, αλλά ένα συγκεκριμένο concealer βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για πολλές γυναίκες στο κόσμο. Ποιο είναι ακριβώς;
Πρόκειται για το “The Eraser Eye” από τη Maybelline. Εκτός από το γεγονός ότι πωλείται κάθε 6 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο, αυτό το concealer πρωταγωνιστεί στα social media με τις περισσότερες beautystas να μιλούν, μέσα από τα video tutorials τους, για τα πλεονεκτήματά του.
Γιατί όμως αυτό το concealer είναι τόσο δημοφιλές; Σίγουρα αναρωτιέσαι και εσύ, καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Ας ξεκινήσουμε από το τρόπο που απλώνεται στο δέρμα. Χάρη στο ευχάριστο και πρακτικό σφουγγάρι που έχει διευκολύνει την εφαρμογή κατανέμοντας ομοιόμορφα το προϊόν. Μάλιστα, παρά την ελαφριά και ενυδατική του υφή, αυτό το concealer προσφέρει υψηλή κάλυψη και καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους αλλά και τις πιο ορατές ατέλειες.
Τέλος, καθώς είναι διαθέσιμο σε διάφορες αποχρώσεις για να ταιριάζει (σχεδόν) σε όλους τους τόνους δέρματος, το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως περίγραμμα. Και το καλύτερο; Αυτό το concealer είναι value for money.

Concealer, Instant Anti Age, Maybelline.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι ό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss