Το βάρος στην τακτική από τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ

EUROKINISSI

Χωρίς τον Βιεϊρίνια που συνεχίζει ν’ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προχωρούν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτίμησε να δουλέψει με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων. Την Παρασκευή αντίθετα επέμεινε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και στο pressing, δείχνοντας ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και να δώσει το βάρος στην τακτική.

Ο Βιεϊρίνια συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και παραμένει στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει πιο εντατικά στις προπονήσεις και να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού της, προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατή στην επανέναρξη.

Το τεχνικό επιτελείο έχει εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία κι έχει ξεκινήσει τη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές. Την Παρασκευή (23.09) σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν το build up και το pressing. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, έκαναν ασκήσεις χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος δούλεψε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ ο στόπερ του Δικεφάλου έκανε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο.

Το Σάββατο (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία” ανέφερε το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss