Το Βέλγιο «ζόρισε» τη Σλοβενία, «καθάρισε» ο Λούκα Ντόντσιτς

Eurobasket 2022: Το Βέλγιο έβαλε δύσκολα στη Σλοβενία, η οποία πήρε τη νίκη (88-72) και την πρόκριση για τα προημιτελικά, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Ντόντσιτς.  

«Αυτοκτόνησε» η Τουρκία κι έστειλε τη Γαλλία στους «8»
Η Γαλλία επέστρεψε από την «κόλαση» και «λύγισε» στην παράταση (87-86, 77-77κ.α.), σε ένα τρομερό ματς, την Τουρκία, η οποία έχασε μέσα από τα χέρια της την πρόκριση.

Με μια ματσάρα ξεκίνησε η φάση των «16» του Eurobasket 2022, όπου στο φινάλε χαμογέλασαν οι παίκτες του Βενσάν Κολέ. Οι Γάλλοι βρέθηκαν στο +16 (31-15 στο 14’) κι όλα έδειχναν ότι θα πάρουν εύκολα την πρόκριση κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δεν είχε στη διάθεση του τον Σέιν Λάρκιν.
Οι Τούρκοι, όμως, πραγματοποίησαν ένα απίστευτο come back! Με πρωτοστάτη τον Τουντσέρ «έτρεξαν» σερί 19-0 κι από το -8 (38-49) βρέθηκαν στο +7 (57-49) και σε σημείο όπου κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους.

Η Τουρκία, όμως, «αυτοκτόνησε» δύο φορές! Με 12’’ για το φινάλε, ήταν στο +2 (77-75), αλλά ο Οσμάν έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει», καθώς είχε 0/2 βολές. Στη συνέχεια οι παίκτες του Αταμάν έκαναν λάθος κι ο εκπληκτικός Ρούντι Γκομπέρ, με φόλοου κάρφωμα, μετά από άστοχο σουτ, έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο παίκτης των Τίμπεργουλφς ήταν ο MVP της Γαλλίας, αλλά στο φινάλε θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε μοιραίο. Συγκε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss