Το vivo επιβεβαιώνει ότι το Vivo X80 Pro+ ακυρώθηκε, καθώς περιμένουμε το X90 Pro+

Ο εκπρόσωπος λοιπόν έδωσε τα άσχημα νέα – το vivo X80 Pro+ ακυρώθηκε. Λοιπόν, το «κακό» είναι σχετικό αφού η επόμενη γενιά είναι σχεδόν εδώ. Η σειρά vivo X70 αποκαλύφθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 και στη συνέχεια στα τέλη Απριλίου 2022 ήρθε η σειρά X80. Ήρθε η ώρα να έρθουν τα μοντέλα X90.

Η vivo δεν έδωσε επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την κυκλοφορία, αλλά ο Ice Universe σε μια διαρροή του αναφέρει ότι το vivo X90 Pro+ έρχεται τον Δεκέμβριο. Θα περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα 1″ ίντσας και έναν νέο αισθητήρα τηλεφακού (και προσαρμοσμένη επεξεργασία τηλεφακού), καθώς και το επερχόμενο chipset Snapdragon 8 Gen 2, LPDDR5X RAM και αποθήκευση UFS 4.0, μαζί με οθόνη Samsung E6 AMOLED.
Το X80 Pro+ θα έπρεπε να διαθέτει τον Snapdragon 8+ Gen 1 (από τον αρχικό 8 Gen 1) και έγινε λόγος για αναβάθμιση της κάμερας – αντικατάσταση των καμερών 12MP 2x και 8MP 5x του X80 Pro με ένα ζευγάρι μονάδων 50MP (ένα με αισθητήρα JN1, ένα με JN2). Ωστόσο, η κύρια κάμερα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα GNV 1/1,3″ (μια προσαρμοσμένη έκδοση του GN1 της Samsung).

Θα ήταν μια σταθερή αναβάθμιση αν είχε κυκλοφορήσει πραγματικά αυτόν τον μήνα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις καθυστερήσεις, είναι πιο λογικό να μεταβείτε κατευθείαν στο X9 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss