Το vivo X80 Pro+ έρχεται τον Σεπτέμβριο

Δεν θα είναι μια επαναληπτική αναβάθμιση σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα X80 και έτσι αφήνει το φημολογούμενο vivo X80 Pro+ ως την πιθανή συσκευή που θα κυκλοφορήσει.

Μετά τη θερμή υποδοχή του δίδυμου X80, η vivo έφτασε στη δεύτερη θέση όσον αφορά το μερίδιο αγοράς (13%) στην κατηγορία των premium smartphone στην Κίνα για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Counterpoint Research. Η εταιρεία στοχεύει να βασιστεί στην καλή υποδοχή των X80 και X80 Pro με το επερχόμενο τηλέφωνο X80 Pro+.

Το X80 Pro+ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με το τελευταίο chipset Snapdragon 8+ Gen 1 μαζί με μια αναβαθμισμένη ρύθμιση κάμερας. Φήμες αναφέρουν ότι το X80 Pro+ μπορεί να περιλαμβάνει τα 50MP Samsung ISOCELL JN1 (μέγεθος 1/2,76 ίντσας, μέγεθος pixel 0,64 μm) και 50MP ISOCELL JN2 (μέγεθος 1/1,12 ίντσας, μέγεθος pixel 1,4um) μαζί με τους υπάρχοντες κύριους αισθητήρες 50MP και 48MP ultrawide από το X80 Pro.
Φυσικά δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες καθώς σίγουρα η vivo κρατάει την νέα συσκευή επτασφράγιστο μυστικό θέλοντας έτσι να μεγαλώσει τις προσδοκίες και την ανυπομονησία των φίλων της εταιρίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss