To vivo X90 Pro+ έρχεται με Snapdragon 8 Gen 2, κάμερα με αισθητήρα 1” και οθόνη Samsung E6 OLED

Το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς vivo X90 για την οποία αναμένεται να μάθουμε περισσότερα σύντομα, διαθέτει ορισμένα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Χάρη σε ορισμένες εικόνες και γραφικά που δημιουργήθηκαν για την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος και διέρρευσαν στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, επιβεβαιώθηκε ότι το νέο X90 Pro+ διαθέτει κύρια κάμερα που βασίζεται στον 1” αισθητήρα IMX989 της Sony, προηγμένη οθόνη Samsung E6 OLED με τεχνολογία LTPO 4.0 και θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στην πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm.
Το κορυφαίο SoC της Qualcomm συνδυάζεται με τον επεξεργαστή εικόνας vivo V2 ISP για να προσφέρει ακόμα και πιο καθαρές φωτογραφίες και βίντεο σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού ή τη νύχτα  ενώ η οθόνη της Samsung διαφημίζεται ως 2Κ (αρκετοί κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως 2Κ τις οθόνες QHD+ ή 1440p τους). Άλλωστε είναι μία οθόνη που επιδεικνύει pixel per inch ίσο με 517 που είναι όμοιο με την οθόνη QHD+ του προκατόχου του, X80 Pro.  

Οι τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής είναι ωστόσο το χαρακτηριστικό που θα κάνει τη συσκευή να ξεχωρίσει από το πλήθος. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε έναν αισθητήρα 1″ της Sony και πιο συγκεκριμένα στον IMX989 50MP με φακό με εστιακό μήκος 23mm. Η κύρια κάμερα συνοδεύεται από μία μονάδα με τηλεφακό με επίστρωση Ζeiss εστιακό μήκος ισοδύναμο με 50mm που βρίσκεται μπροστά από τον αισθητήρα Sony IMX758 ανάλυσης 50MP, από μία μονάδα μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss