Το Werewolf by Night θα παίξει σημαντικό ρόλο στην Marvel – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ένα ακόμα ενδιαφέρον project ανακοινώθηκε από την Marvel και συγκεκριμένα πρόκειται για το “Werewolf by Night”, που αποτελεί μια μίνι ταινία μιας ώρας (52 λεπτών για την ακρίβεια) σαν event για το Haloween, με κομμάτια που συνδέουν με το MCU. Όπως ανέφερε ο Kevin Feige είναι πάρα πολύ σημαντικό για το σύμπαν της Marvel και κάτι ολοκληρωτικά καινούργιο που δεν έχουμε δει σε αυτό. Θα εξερευνήσει νέους χαρακτήρες και κομμάτια του MCU με διασκεδαστικό, ασυνήθιστο, τρομακτικό τρόπο, ενώ  θα είναι κομβικά όλα όσα θα γίνουν για το συγκεκριμένο σύμπαν.

Η υπόθεση έχει ως εξής: “Ο Jack Russell, ένας λυκάνθρωπος σούπερ ήρωας, προσπαθεί να προστατέψει την οικογένεια του, τη μικρή πόλη του στην Αριζόνα και τον εαυτό του, όντας πλέον ο νέος Λυκάνθρωπος της Νύχτας.”
Η σκηνοθεσία είναι των Jaycob Maya και Michael Giacchino (ο πολύ γνωστός συνθέτης στο ντεμπούτο του), με πρωταγωνιστές τους Gael García Bernal, Laura Donnelly, Harriet Sansom Harris, Eugenie Bondurant, Kirk R. Thatcher, Al Hamacher. Η πρεμιέρα στο Disney+ είναι στις 7 Οκτωβρίου.
[embedded content]

Από κει και πέρα, η Phase 5 του MCU έχει ως εξής:

Ant-Man 3: Φεβρουάριος 2023Secret Invasion: Άνοιξη 2023GotG Vol 3: Μάϊος 2023Echo: Καλοκαίρι 2023Loki S2: Καλοκαίρι 2023The Marvels: Ιούλιος 2023Blade: Noέμβριος 2023Ironheart: Φθινόπωρο 2023Agatha: Χειμώνας 2023Daredevil: Άνοιξη 2024Captain America 4: Μάϊος 2024Thunderbolts – 26 Ιουλίου 2024
Το μέχρι στιγμής timeline της Marvel έχει ως εξής:

-Oι σειρές της Marvel είναι μετά το Endgame και πάνε ως εξής:

Loki
Marvel’s What If…?
WandaVision
The Falcon and the Winter Soldier
Hawkeye
Moon Knight
She-Hulk
Ms. Marvel

– Για να μην χάνετε τίποτα που έχει να κάνει με ταινίες και σειρές, ακολουθήστε μας και εδώ

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss