Το Winamp, το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής MP3 από τα 90s μόλις… αναβαθμίστηκε!

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές του 2000, πριν έρθουν οι μέρες του iPod και του iTunes Music Store, υπήρχε ένα πρόγραμμα με την ονομασία Winamp.

Όσοι έχουν ηλικία άνω των 30 ετών, λογικά θα θυμούνται ότι το Winamp ήταν το καλύτερο music player για την αναπαραγωγή των τραγουδιών των αγαπημένων τους συγκροτημάτων που κατέβαζαν παράνομα χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως τα Napster, Limewire ή Kazaa.
Όπως πολλές από τις εφαρμογές υπολογιστών της εποχής των Windows 95, έτσι και το Winamp ξεχάστηκε καθώς ξεπεράστηκε από τις νεότερες υπηρεσίες και τα επιχειρηματικά μοντέλα, ωστόσο από τεχνικής άποψης δεν ήταν ποτέ νεκρό. Η πρώτη προσπάθεια για να ανακτήσει την αίγλη έγινε από την AOL, ωστόσο μετά από χρόνια κακοδιαχείρισης, η εταιρεία αποφάσισε να «καταθέσει τα όπλα» και τερμάτισε τη λειτουργία του το 2013. Αργότερα, μία εταιρεία με την ονομασία Radionomy αγόρασε τον Ιανουάριο του 2014 ότι είχε απομείνει από το Winamp και δύο περίπου χρόνια μετά, το 2016, διέρρευσε μια ενημέρωση της εφαρμογής.
Μία αναθεωρημένη έκδοση της ενημέρωσης κυκλοφόρησε τελικά επισήμως το 2018 ενώ μία σημαντική ενημέρωση της έκδοσης 6.0 του Winamp είχε προγραμματιστεί για το 2019. Όπως είναι προφανές, τα σχέδια της Radionomy δεν ευοδώθηκαν. Όμως την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, η Radionomy διέθεσε μία νέα έκδοση το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss