Το Xiaomi 12S Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει με ταχύτερη φόρτιση από το 12 Ultra

Η Xiaomi προβλέπεται να λανσάρει στην σειρά 12 μια νέα συσκευή το Xiaomi 12S ως μια ανανέωση της τελευταίας στιγμής του έτους της τρέχουσας ναυαρχίδας της σειράς smartphone του 2022. Ωστόσο, πρόκειται επίσης να κάνει το ντεμπούτο η πιο premium παραλλαγή της υπάρχουσας σειράς το Xiaomi 12 Ultra. Ωστόσο, δεν αναμένεται να βελτιωθεί σε σχέση με τον προκάτοχό του όσον αφορά την ταχύτητα φόρτισης.

Ο OEM μόλις πρόσθεσε μια λίστα με νέες συσκευές που φορτίζουν στα 67 W στην επίσημη βάση δεδομένων 3C και το Xiaomi 12 Ultra φέρεται να βρισκόταν σε αυτήν. Τώρα, η Xiaomi έχει πιστοποιήσει μερικά ακόμη νέα smartphone 5G, ένα από τα οποία (το 2206122SC) υποστηρίζει αντ’ αυτού ταχύτητα φόρτισης 120 W.
Θεωρείται ότι είναι μια έκδοση του 12S Pro (ή “L2S”) που τροφοδοτείται από τον νέο κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1. Η υποτιθέμενη επερχόμενη ναυαρχίδα μπορεί επίσης να έχει ένα εναλλακτικό SKU (L2M) με το Dimensity 9000, το οποίο επίσης λέγεται ότι δεν διαθέτει τις προδιαγραφές φόρτισης 120 W.

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι το 12 Ultra – για το οποίο φέρεται να έχουν διαρρεύσει ξανά ακόμη περισσότερες πληροφορίες, που φέρεται να βρέθηκαν στην πλατφόρμα Youpin αυτή τη φορά – μπορεί να χάσει το ταχύτερο πρότυπο ενέργειας που μπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss