Το Xiaomi Mi Band 7 Pro έρχεται με οθόνη AMOLED 1,64”, GPS και οξύμετρο

Εκτός από τις τρεις συσκευές της σειράς Xiaomi 12S (12S, 12S Pro και 12S Ultra), η Κινέζικη εταιρεία παρουσίασε το πιο εξελιγμένο της smartband, το οποίο «θολώνει τη διαχωριστική γραμμή» ανάμεσα στα smartbands και τα smartwatches.

Το νέο Xiaomi Mi Band 7 Pro διαθέτει μία αρκετά πιο πλατιά οθόνη από το Mi Band 7 και είναι μεγαλύτερη ακόμα και από την οθόνη 1,47” του Redmi Smart Band 7 Pro.
Η οθόνη που έχει διαγώνιο 1,67” είναι τεχνολογίας AMOLED και σύμφωνα με την εταιρεία, έχει «retina level» πυκνότητα εικονοστοιχείων, καθώς υποστηρίζει 326ppi. Χάρη στην οθόνη ανάλυσης 280 x 456 pixels (να θυμίσουμε ότι το Mi Band 7 διαθέτει οθόνη ανάλυσης 192 x 490 pixels ενώ το Redmi Band 7 Pro έχει οθόνη ανάλυσης 320 x 360 pixels) υπάρχει περισσότερος χώρος για την απεικόνιση δεδομένων που αφορούν την υγεία ή τις ειδοποιήσεις. Σημαντική βελτίωση είναι η ύπαρξη του ambient light sensor που ενεργοποιεί δυνατότητα αυτόματης φωτεινότητας ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον, τόσο για την βελτίωση της ευκρίνειας όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα πέρα από την οθόνη είναι ο ενσωματωμένος δέκτης GPS (υποστηρίζονται GPS, Glonass, Galileo, Beidou και QZSS). Η νέα συσκευή της Xiaomi υποστηρίζει all-day heart rate και blood-oxygen tracking και έτσι πέρα από τους καρδιακούς παλμούς μπορεί να σας πληροφορήσει και για τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Αν η συσκευή διαπιστώσει ότι τα επίπεδα του οξυγόνου είναι χαμηλά θα σας ειδοποιήσει άμεσα. Ση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss