Το YouTube θα στέλνει ειδοποίηση στους χρήστες εάν το σχόλιό τους είναι καταχρηστικό

Τα τοξικά και εκδικητικά σχόλια στο YouTube αποτελούν συνεχή πονοκέφαλο για την εταιρεία, τους δημιουργούς και τους χρήστες.

Η εταιρεία προσπάθησε στο παρελθόν να το περιορίσει εισάγοντας χαρακτηριστικά όπως με την εμφάνιση μιας ειδοποίησης στα άτομα κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, ώστε να είναι πιο προσεκτικοί. Τώρα, η υπηρεσία της Google εισάγει μια νέα λειτουργία που θα είναι πιο επιθετική προς τα άτομα αυτά που δημοσιεύουν καταχρηστικά σχόλια, λαμβάνοντας ευρύτερα μέτρα.
Το YouTube αναφέρει ότι θα στέλνει ειδοποίηση σε άτομα των οποίων τα καταχρηστικά σχόλια έχουν αφαιρεθεί για παραβίαση των κανόνων της πλατφόρμας. Εάν παρά τη λήψη της ειδοποίησης ένας χρήστης συνεχίσει να δημοσιεύει καταχρηστικά σχόλια, η υπηρεσία θα του απαγορεύσει να δημοσιεύει άλλα σχόλια για 24 ώρες. Η εταιρεία δήλωσε ότι δοκίμασε τη λειτουργία πριν από το σημερινό λανσάρισμα και διαπίστωσε ότι οι ειδοποιήσεις και οι χρονικοί περιορισμοί δημοσιεύσεων, αποδείχθηκαν επιτυχείς.
Προς το παρόν, η ανίχνευση κακόβουλων σχολίων είναι διαθέσιμη μόνο για σχόλια στην αγγλική γλώσσα, αλλά το YouTube σκοπεύει να συμπεριλάβει περισσότερες γλώσσες στο μέλλον. Ειδικότερα, η προειδοποίηση πριν από την ανάρτηση είναι διαθέσιμη για τα αγγλικά και τα ισπανικά.

«Στόχος μας είναι τόσο να προστατεύσουμε τους δημιουργούς από χρήστες που προσπαθούν να επηρεάσουν αρνητικά την κοινότητα μέσω των σχολίων, όσο και να προσφέρουμε μεγαλύτερη διαφάνεια στους χρήστες τα σχόλια των οποίων μπορεί να έχουν αφαιρεθεί εξαιτίας παραβιάσεων της πολιτικής της υπηρεσίας και ελπίζουμε να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν τους κανόνες μας», δήλωσε η εταιρεία.

Εάν ένας χρήστης πιστεύει ότι το σχόλιό του έχει αφαιρεθεί άδικα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss