Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κληρονόμοι της περιουσίας του

Πριν από λίγες μέρες ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή αφήνοντας μία περιουσία στην Άντζελα Γκερέκου και στην κόρη του.

Σήμερα, η οικογένειά του και οι στενοί φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού που πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία, η οποία κράτησε ολόκληρες δεκαετίες.

Τόλης Βοσκόπουλος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON Time, την εποχή που μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Όμως, παρόλο που πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

Όπως αναφέρει η ON Time, ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η σύζυγός του και η κόρη του. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Σήμερα η κηδεία του

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα γίνει την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα, από τις 12 μέχρι τις 3 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νεκροταφείου όπου θα έχουν τη δυνατότητα να του πουν το τελευταίο αντίο οι άνθρωποι του στενού του κύκλου.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.